Головна » Архів матеріалів
Сила 39 серія

Джехан у критичному стані в лікарні. Борана допитують у поліції. Зінар і Джехан сидять у лікарні біля Джехана. Умну побивається за чоловіком. Ділявер з "братками" погрожує Джелілю. Борану, як авторитету, у камері презентували найкраще місце.

Через перейми у Сили літак сів, ледве злетівши, у Батмані (Туреччина). Її везуть народжувати. У неї немає переймів. Їй світить "Кесарів розтин". Сила народила здорового хлопчика. Від Сили приховують інформацію про Борана.

З'явився Бурхан, розшукує Есму. Тим часом Есма дзвонить Джехану, а бере трубка дружина. Каже тій, що в Джехана стріляли.

Нарін розмовляє телефоном у камері з Бораном. Той розказує їй, що хотів украсти Силу, а вона, що Сила народила. Боран не тямить себе від щастя)))

Люди Ділявера викрадають Джеліля. Той в останню мить встигає повідомити Борана про Батман. Туди мчать і люди Ділявера.

Ділявер заходить в палату Сили з пістолетом. Там ще Бедар і Е ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3455 | Дата: 20.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 38 серія

Сила зізнається, що допомагала парочкі утекти. Боран каже, що вона поспішила, як зажди, не порадилась. Врешті-решт Сила втрачає свідомість. Бандити привозять дочку до батька, віддають на його розсуд. Джехан хотів навпаки, вбити її, а коханий щоб помстився Борану.

Збори старійшин, визначають долю дівчини, що залишилася живою. Боран пропонує скасувати вирок дівчині, оскільки та і так багато пережила. Дехто підтримує його, дехто перечить.

Боран планує забрати Силу в Аргентину і там перечекати до пологів. А Сила і далі хоче захищати дівчину. Натомість дівчина готується до самогубства. Врятувати її не встигли. Вона повісилася. Тим часом Сила готує свою втечу з ріднею у Швейцарію потай від Борана. Нарін не хоче покидати Азада. Джеліль теж бажає залишитися з Нарін. Таким чином півсерії Боран ходить думає, як Сила сприйме його рішення, а Сила - обернене. Сила уповноважує Джеліля і Нарін розпоряджатися компанією.

Інфор ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3381 | Дата: 17.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 37 серія

Чоловік не зміг вистрелити у Борана. Боран його проганяє.  Нарін розказує Силі, що вагітна. Боран, Сила і Нарін з'ясовують стосунки. Нарін розлючена і ображена наводить пістолет на Борана. Керсар негодує, що Нарін пішла проти батька і пішла з дому. Фіруз ставить її на місце. Нарін хоче працювати у фірмі Сили, замість Азада.

Есма дзвонить Джехану. Його дружина Унмю помічає її дзвінок.

Збори старійшин. Клан Генжо розділився. На збори без запрошення являється Джехан. Вирок Нарін скасували, але Боран досі не може врятувати життя своєї дружини.

Сила і Нарін, як майбутні мамочки планують майбутнє. Нарін обурена приходить до Фіруза з пістолетом. Каже, що якщо ті ще будуть щось проти неї мати, то вб'є в собі Азада.

Боран намагається вирішити питання обміну нареченими без шкоди усім. Він поїхав до сім'ї хлопця і домовився про відмову від обмиіну нареченими. В цей час Сила самовільно влаштовує втечу парочки. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3400 | Дата: 16.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 36 серія

Боран застає Силу вдома, а не в Стамбулі, де вона вже мала бути. Сила повернулася, бо Нарін у небезпеці. Вони не розуміють і не чують одне одного.

Джехан завітав до Есми. Вони обговорюють свої стосунки. Джехан боїться, що їх стосунки стануть відомими. Тому він відправляє Есму в Стамбул і наказує зробити аборт. Жінка - проти. Врешті-решт Джехан відправляє Есму у Стамбул.

Боран прибуває у літній будиночок. Батьки кажуть, що переїхали туди жити, аби не бачити Силу, а подружжю пожилося спокійніше удвох.

Боран дізнається, що Джехан скуповує землі. Боран розуміє, що у Джехана на меті - розколоти клан. Поки він ніяких дій не приймає. Буде спостерігати за поведінкою того.

У Мардіні намічається новий обмін дружину. Одну дівчину уже украли, долю іншої вирішують. Звернулися до Борана, і той дозволив обмін дружинами. В той же час планує викрасти пару. Дівчата жаліються Силі на рішення Борана. Сила обурена. Вчинком Б ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3133 | Дата: 15.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 35 серія

Стрілянина між Бораном і Джеханом. Боран відправляє Шивана. Ділявер приходить в себе, Джехан везе його в лікарню. Джехана забрали в поліцію у справі вбивства Азада. Джехан на допиті в поліцію заперечує будь-яку причетність до вбивства.

Зінар увірвався до будинку Фіруза. Хоче поквитатися за все. Він знову нападє на Фіруза і Борана за те, що образили Джехана. Після цього Зінар іде з ноги відкриває двір Джеліля. Ображає цю сім'ю, грозиться чоловіку.

Збори старішин. Боран каже, що Джехан порушив вирок і сам убив Азада. За це має бути покараним, а вирок скасованим. Проте інший старійшина вважає, що не треба було здавати Джехана в руки правосуддя, а винести вирок самим. А Силі вирок має бути виконаним після припинення годування грудьми.

Вдова Нуріє і Керсар щось чаклують над ліжком Сили. Це помітила Айше. Вона знаходить у кімнаті дивні речі. За цією справою її застає Боран. Він виганяє Нуріє з двору. Далі розмовляє ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3244 | Дата: 14.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 34 серія

Джехан б'є Азада і той кудись улітає. Джехан хвалиться своїм вчинком перед батьком.  Хочуть спихнути все на нещасний випадок. Люди Борана повідомляють йому про вбивство Азада і той, нічого не кажучи жінкам, вирушає на місце. Він дізнається, що Азад востаннє спілкувався з Джеханом. Нещасний випадок влаштований таким чином, наче Азад звалився на машині в урвище. Але на ньому немає ран від паска безпеки. Боран повідомляє про все поліцію. Це обурює Джехана. Згодом про смерть сина дізнається Джеліль. Поліція розглядає інші варіанти, окрім аварії. Вся сім'я Сили скорбить, Нарін зходить з розуму. Бедар теж не встає з ліжка.

Дружину Джехана без свідомості знаходить батько та відвозить в лікарню. Він боїться, щоб ніхто не дізнався про самогубство. Тесть звинувачує у всьому Джехана. Джехан молиться над дружиною за її здоров'я і обіцяє бути з нею завжди. На дзвінок Есми відповідає, що не прийде більше ніколи. Джехан проган ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2982 | Дата: 13.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 33 серія

Боран виносить з вогню Силу. Інша жінка мертва. Силу відвозять в лікарню, з нею все добре. Сила не збирається відступати, хоча Боран і переконує її в оберненому. Комісія, що розслідувала пожежу, виявила корокте замикання. Правда, Азад в цю версію не вірить. Джехан збирає людей, які повернулися до нього після знищення фабрики.

Джехан кувиркається з Есмою. Його люди доповідають, що пожежу вчинено, постраждала і Сила. Його дружина і діти сумують за ним. Проте Джехан не хоче її бачити поруч.

Нуріє (вдову загиблого кілера) вирішили віддати заміж за його брата. Той прийшов на могилу брата і хоче застрелитися. Його зупиняє Боран.

Азад, маючи ділову вечерю в ресторані, помічає там Джехана з Есмою. Вони дивляться одне на одного. Азад має сміливість погрожувати Джехану. Після цього авто Азада переслідують. Джехан каже не трогати його без нього. Азада привозять на обрив. Джехан говорить йому про останні миті життя. Щось ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2722 | Дата: 12.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 32 серія

Фіруз лежить на підлозі. Сила викликає телефоном Борана. Керсар везе його в лікарню.

Малий сидить над мертвими сестрою та батьком. Довго з ними розмовляє, а потім підносить пістолет до голови і стріляє... В пістолеті уже закінчилися набої. Малий в крові приходить до Борана. Той відводить його в поліцію. Зразу після цього у поліцію забирають Джехана із родичем убитих. Того зразу ж відпустили, він пожалівся Зінару і вони разом ідуть до Борана. Зінар докоряє тому, що він "стучить" на брата в поліцію.

Есма вагітна. Джехан не вірить, що то його дитина. Есма каже, що вже багато років не могла завагітніти від чоловіка.

Суд у справі розлучення Айше і Хамді. Свідчить і Сила.

Керсар приймає до себе в слуги вдову чоловіка, який мав вбити Силу, якого холоднокровно застрелив Джехан. Борану не сподобалося це рішення. Сила плаче, вони дивилися не неї, як на вбивцю.

За Азадом стежать якісь чоловіки. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3499 | Дата: 09.08.2013 | Комментарии (4)

Сила 31 серія

Джеліль стоїть в оточенні направлених на нього рушниць. Джехан ходить навколо, як володар світу і розтолковує Джелілю традиції, що земля належить лише Азі, і старий зазіхнув на чуже. Джеліль не здається, намагається довести своє. За що Джехан починає бити старого. Джеліль не впадає у відчай, а Джехан продовжує бити уже лежачого Джеліля. Впевнившись, що провчив старого, Джехан йде, насміхаючись із Борана та його "начальниці в спідниці" Сили. Джеліль побитий, але незламаний духом сидить у полі, на рідній землі. Роздумовує про народ, землю, звичаї. Дає собі обіцянку не здаватися. Джеліль прийшов додому. Нарін кинулася побитому свекру назустріч. Прибігли Азат і Бедар. Заліковуючи рани, всі розмірковують, що робити далі. Вони постараються щоб запанувала справедливість. Азад переконує батька не кидати початої справи. Емір не хоче ходити в школу. До Джеліля приходять двоє чоловіків, які з ним працювали. Кажуть, що хочуть з ним ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2807 | Дата: 08.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 30 серія

Після того, як Боран відрікся від Джехана, за сина заступається Зінар. Проте Боран непохитний. Тоді останнє слово бере Джехан і вкотре обливає Борана брудом, зокрема про скуповування земель. Боран хоч і захистив Силу, проте сам пішов з нею розмовляти, він ображений, вважає, що своєю поведінкою вона його зраджує. Але і Сила слізно твердить, що нічого не скуповує. Вони одне одному не вірять. Сила передзвонює Кенану і той підтверджує, що це не вони скуповують землю. Тим часом Боран продовжує захищати Силу перед старійшинами. Джехан пішов до себе додому, можливо напився, і сидить сам з собою розмовляє про свою тяжку долю. Клянеться, що Боран ще пожалкує...

Цієї ночі Сила спала сама. Боран готується до помсти з боку Джехана. Зінар іде говорити з Фірузом. Фіруз захищає сина, вважає, що Джехан перейшов усі межі. В той час Зінар згадує, що Боран переступив через його сім'ю. Зінар грозиться покинути рід разом з сином. Тим ч ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2865 | Дата: 07.08.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »