Головна » 2013 » Серпень » 13 » 34 серія (13.08.2013)
18:25
34 серія (13.08.2013)
Сила 34 серія

Джехан б'є Азада і той кудись улітає. Джехан хвалиться своїм вчинком перед батьком.  Хочуть спихнути все на нещасний випадок. Люди Борана повідомляють йому про вбивство Азада і той, нічого не кажучи жінкам, вирушає на місце. Він дізнається, що Азад востаннє спілкувався з Джеханом. Нещасний випадок влаштований таким чином, наче Азад звалився на машині в урвище. Але на ньому немає ран від паска безпеки. Боран повідомляє про все поліцію. Це обурює Джехана. Згодом про смерть сина дізнається Джеліль. Поліція розглядає інші варіанти, окрім аварії. Вся сім'я Сили скорбить, Нарін зходить з розуму. Бедар теж не встає з ліжка.

Дружину Джехана без свідомості знаходить батько та відвозить в лікарню. Він боїться, щоб ніхто не дізнався про самогубство. Тесть звинувачує у всьому Джехана. Джехан молиться над дружиною за її здоров'я і обіцяє бути з нею завжди. На дзвінок Есми відповідає, що не прийде більше ніколи. Джехан проганяє Есму з Мідьята. Жінка в істериці. Джехан передає кур'єром Есмі квиток в одну сторону.

Боран приїздить до Джехагна додому, того немає. За нього відповідає брат. Каже. що Азада рано чи пізно мали вбити, проте сам не зізнається. Боран має складну розмову зі своїм батьком. Він переконує того, що голова роду має бути справедливим, а не жорстоким. Керсар просить Борана привести додому Нарін. Проте той каже, що це майже неможливо.

Боран збирає весь персонал ресторану, де були Азад і Джехан, та проводить очну ставку. Боран з Шиваном помітили на вулиці Джехана з братом Ділявером. Вони їх наздоганяють. Між Бораном і Джеханом починається словесна перепалка, і Ділявер дістає зброю. Розпочинається стрілянина. Ділявера підстерили. Боран і Джехан виходять один на один зі зброєю...

Категорія: Серії | Переглядів: 2980 | | Теги: 34 серия, 13 августа, сериал сыла | Рейтинг: 2.7/19
Всього коментарів: 1
1 виктория  
0
Коли вийде ця серія?

Ім`я *:
Email *:
Код *: