Головна » 2013 » Серпень » 8 » 31 серія (08.08.2013)
18:51
31 серія (08.08.2013)
Сила 31 серія

Джеліль стоїть в оточенні направлених на нього рушниць. Джехан ходить навколо, як володар світу і розтолковує Джелілю традиції, що земля належить лише Азі, і старий зазіхнув на чуже. Джеліль не здається, намагається довести своє. За що Джехан починає бити старого. Джеліль не впадає у відчай, а Джехан продовжує бити уже лежачого Джеліля. Впевнившись, що провчив старого, Джехан йде, насміхаючись із Борана та його "начальниці в спідниці" Сили. Джеліль побитий, але незламаний духом сидить у полі, на рідній землі. Роздумовує про народ, землю, звичаї. Дає собі обіцянку не здаватися. Джеліль прийшов додому. Нарін кинулася побитому свекру назустріч. Прибігли Азат і Бедар. Заліковуючи рани, всі розмірковують, що робити далі. Вони постараються щоб запанувала справедливість. Азад переконує батька не кидати початої справи. Емір не хоче ходити в школу. До Джеліля приходять двоє чоловіків, які з ним працювали. Кажуть, що хочуть з ним працювати.

Сила і Боран в лікаря дізнаються, що буде хлопчик. Боран щасливий, обіцяє, що прослідкує, щоб Сила дотримувалася всіх рекомендацій. Боран і Сила їдуть із лікарні, Сила розгублена звісткою лікаря... Вони їдуть в машині, відчувають перший рух дитинки в животику. Боран каже, що маля вдалось в маму. Сила і Боран теж приїжджають на поле, на землі роду. Боран тішиться, що матиме спадкоємця. сила роздумовує не так оптимістично, вона злегка засмучена і налякана за майбутнє сина. В цей час Борану телефонує Абай, він саме прийшов до Борана додому. Боран із радістю ділиться з Абаєм звіскою, що в нього буде син. Абай повідомляє щасливу новину батькам Борана. Боран і Сила повертаються з прогулянки. Під воротами їх радісно зустрічає натовп, а у дворі - урочисто батько.

Після чергової сварки з дружиною Джехан б'є її на очах у сина і рідного брата та проганяє з дому. Вона просить пробачення, але той непохитний.

Боран запрошує батьків Сили на вечерю з нагоди святкової події. Проте вечеря не вдається - батьки скандалять і розходяться по кутках.

Азад ловить Нарін на тому, що та приймає протизаплідні пігулки. Він здвиований і ображений! Та пояснює, що боїться народжувати, поки над ними висить смертельний вирок.

Джеліль не злякався Джехана і продовжує працювати. Джехан вирішує уже по іншому поговорити з цим. Приїжджає з людьми і зброєю. За Джеліля заступається Боран зі своїми людьми. Між братами знову починається перепалка. Джехан відступає.

Джехан провідує Есму. Есма повідомляє, що вагітна.

До якоїсь приходить 7-річний хлопець з пістолетом, навчений вбивати. Проте не зміг вистрелити. Батько його побиває. Потім бере сина за руку веде до неї і розстріляює дівчину, а потім стріляє собі в голову.

До Керсар приходить ворожка. Вона каже, що дитину Сили зурочили. Сила протидіє жінкам. За них заступається Фіруз. Після сварки Фіруза знову прихвачує серце...

Категорія: Серії | Переглядів: 2805 | | Теги: 31 серия, сериал сыла, 8 августа | Рейтинг: 3.3/21
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: