Головна » 2013 » Серпень » 20 » 39 серія (20.08.2013)
18:45
39 серія (20.08.2013)
Сила 39 серія

Джехан у критичному стані в лікарні. Борана допитують у поліції. Зінар і Джехан сидять у лікарні біля Джехана. Умну побивається за чоловіком. Ділявер з "братками" погрожує Джелілю. Борану, як авторитету, у камері презентували найкраще місце.

Через перейми у Сили літак сів, ледве злетівши, у Батмані (Туреччина). Її везуть народжувати. У неї немає переймів. Їй світить "Кесарів розтин". Сила народила здорового хлопчика. Від Сили приховують інформацію про Борана.

З'явився Бурхан, розшукує Есму. Тим часом Есма дзвонить Джехану, а бере трубка дружина. Каже тій, що в Джехана стріляли.

Нарін розмовляє телефоном у камері з Бораном. Той розказує їй, що хотів украсти Силу, а вона, що Сила народила. Боран не тямить себе від щастя)))

Люди Ділявера викрадають Джеліля. Той в останню мить встигає повідомити Борана про Батман. Туди мчать і люди Ділявера.

Ділявер заходить в палату Сили з пістолетом. Там ще Бедар і Емір. Починає тягнути резину. І тут, як з-під землі, з'являється БОРАН! Він проганяє злого дядю) Звільняють і Джеліля. Діляверу і його людям все спустили з рук. Сила пояснюється перед Бораном. Той має бути у в'язниці. Посеред ночі Боран забирає породіллю у батьківський дім. Керсар не радо зустріла Силу. "Вирок старішин хибний, нхто його виконувати не буде. А якщо знайдеться сміливець, хай спробує! Я мушу йти. А якщо хтось посміє скривдити мою дружину чи дитину, мені відповість. Так і знайте!"

Категорія: Серії | Переглядів: 3448 | | Теги: 39 серия, 20 августа, сериал сыла | Рейтинг: 3.4/27
Всього коментарів: 1
1 Даня  
0
Помилки повиправляйте)

Ім`я *:
Email *:
Код *: