Головна » 2013 » Серпень » 15 » 36 серія (15.08.2013)
18:53
36 серія (15.08.2013)
Сила 36 серія

Боран застає Силу вдома, а не в Стамбулі, де вона вже мала бути. Сила повернулася, бо Нарін у небезпеці. Вони не розуміють і не чують одне одного.

Джехан завітав до Есми. Вони обговорюють свої стосунки. Джехан боїться, що їх стосунки стануть відомими. Тому він відправляє Есму в Стамбул і наказує зробити аборт. Жінка - проти. Врешті-решт Джехан відправляє Есму у Стамбул.

Боран прибуває у літній будиночок. Батьки кажуть, що переїхали туди жити, аби не бачити Силу, а подружжю пожилося спокійніше удвох.

Боран дізнається, що Джехан скуповує землі. Боран розуміє, що у Джехана на меті - розколоти клан. Поки він ніяких дій не приймає. Буде спостерігати за поведінкою того.

У Мардіні намічається новий обмін дружину. Одну дівчину уже украли, долю іншої вирішують. Звернулися до Борана, і той дозволив обмін дружинами. В той же час планує викрасти пару. Дівчата жаліються Силі на рішення Борана. Сила обурена. Вчинком Борана дуже здивована родина Джехана. Боран пояснює Силі, що так було треба, зараз він має приймати правильні рішення. Боран згадує їй їхній шлюб по обміну та як вона хотіла його вбити.

Вранці Нарін втекла від батьків. Вона пішла в лікарню, де аналізи показали, що та - вагітна. Сила зранку з Бораном не розмовляє. Сила і Боран їдуть на фабрику влаштовувати стосунки обміняних. Ображений коханець наводить на Борана пістолет.

Категорія: Серії | Переглядів: 3132 | | Теги: 36 серия, сериал сыла, 15 августа | Рейтинг: 3.0/25
Всього коментарів: 1
1 Тетяна  
0
Чого серії так затинають

Ім`я *:
Email *:
Код *: