Головна » 2013 » Серпень » 30
Сила 46 серія

Унмю не застрелилася, дітей пожаліла. Сила пропонує їй залишитися у їхньому домі, де її ніхто не троне. Боран пояснює Силі, що традиція віддавати дружину за брата чоловіка, аби та не залишалася самою з дітьми.

Джеліля привели до Ділявера. "Віслюк віслюком залишиться, хоч золотом його осип!". Ділявер починає лупцювати Джеліля.

Зінар розмовляє з Фірузом та Бораном про долю невістки. Фіруз пояснює, що Умню прийшла в їх дім з власної волі, і піде звідти лише за власним бажанням. У їх роду не прийнято виганяти гостей. Сила і Умню підслуховують розмову чоловіків і тішаться. Зінар сприйняв це як виклик. Це все не подобається Керсар.

Наступного дня Умню у супроводі Керсар збирається покинути будинок Борана. Сила, яка підіспіла, змогла вмовити жінку залишитися. Керсар проїдає мозок Фірузу. Натомість Зінар наказує викрасти Силу, щоб обміняти на Умню.

Чи то не Силу... Люди Зінара викрали Нарін. Зінар телефонує Борану і вимагає обміну. Боран не збирається піддаватися на вимоги викрадача і наказує Шивану з'ясувати, де тримають Нарін. Боран приходить до Зінара: "Умню у нас ховається, а сестру ти викрав, це зовсім інші речі". Боран дістає пістолет і дає Зінару, щоб той його зупинив: "Ти зможеш мені завадити забрати сестру тільки, якщо вб'єш". Боран виводить Нарін і йде. Зінар цілиться тому в спину. Боран обертається. Той не стріляє. Боран іде далі.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2463 | Дата: 30.08.2013 | Комментарии (0)