Головна » 2013 » Серпень » 17 » 38 серія (19.08.2013)
14:41
38 серія (19.08.2013)
Сила 38 серія

Сила зізнається, що допомагала парочкі утекти. Боран каже, що вона поспішила, як зажди, не порадилась. Врешті-решт Сила втрачає свідомість. Бандити привозять дочку до батька, віддають на його розсуд. Джехан хотів навпаки, вбити її, а коханий щоб помстився Борану.

Збори старійшин, визначають долю дівчини, що залишилася живою. Боран пропонує скасувати вирок дівчині, оскільки та і так багато пережила. Дехто підтримує його, дехто перечить.

Боран планує забрати Силу в Аргентину і там перечекати до пологів. А Сила і далі хоче захищати дівчину. Натомість дівчина готується до самогубства. Врятувати її не встигли. Вона повісилася. Тим часом Сила готує свою втечу з ріднею у Швейцарію потай від Борана. Нарін не хоче покидати Азада. Джеліль теж бажає залишитися з Нарін. Таким чином півсерії Боран ходить думає, як Сила сприйме його рішення, а Сила - обернене. Сила уповноважує Джеліля і Нарін розпоряджатися компанією.

Інформація про якісь мутки Сили доходить і до Джехана. Той розуміє, що Сила збирається тікати. Тому готує бійців. Джехан приходить на свято обрізання, де і Сила, та прямо їй каже, що нікуди не пустить. За кілька хвилин Силу хватає живіт. Її везуть у лікарню. Сила категорично не хоче народжувати в Мардіні, вимагає викликати пілота. Все це відбувається без відома Борана. Той їх нервово шукає, теж готує для неї літак.

Джехан все знає і про перейми, і про літак. Він костьми ляже, а не випустить Силу з міста. Боран і Шиван з охороною прибувають у лікарню. Нарін розуміє, що Боран приїхав за Силою і не пускає його в палату. Сила уже по дорозі в аеропорт. Джехан теж приїжджає в лікарню, а дізнавшись, що Сила втекла, зразу ж відправляється за нею. А Боран ще досі допитує Нарін.

Боран наздоганяє Джехана, наводить на нього пістолет. Літак Сили благополучно взлітає. Джехан вважає себе родом. Боран стріляє кілька разів, не дуже влучно. Приїжджає поліція і заарештовує Борана.

Категорія: Серії | Переглядів: 3379 | | Теги: 19 августа, 38 серия, сериал сыла | Рейтинг: 2.9/26
Всього коментарів: 1
1 Тетяна  
0
Чому так довго серії нема на сайті

Ім`я *:
Email *:
Код *: