Головна » Архів матеріалів
Сила 59 серія

Боран злий через зникнення Сили, ніхто не знає, де вона. До того ж горя додає смерть Шивана. Айше через це не тямить себе. Боран хвилюється, що Сила, яка десь перебуває без охорони - легка здобич для Берзана.

Боран дізнається, де Сила, і мчить у той готель. Проте зараз її в номері немає. Сила гуляє по пляжу, попиє чайок у прибережному кафе. З нею заговорив Берзан, поговори-поговорив і пішов геть... Боран досі її шукає. Берзан дзвонить Боорану, йорнічає... але каже, що Силу чіпати не стане, бо типу друг Борану.

Берзан уже спокійно спілкується з Есмою. Вона порівнює його з Джеханом. Берзан хоче погратися з Бораном у жорстокі ігри. Берзан тисне на Ділявера, намагається дізнатися, де той ховає дівчат. Батьку Заліхи ж Берзан нагадує, що в нього ще дочки є, і можуть постраждати, якщо той не скаже, де дівчина. Батько розповідає. Наступного дня у Бельгії, куди мали відправити дівчину, убили шістьох членів роду Генжо. Батько ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2575 | Дата: 18.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 58 серія

Семіх і заліха кохали одне одного з самого дитинства, але стали заручниками батьківської заборони. Берзан вирішив свататися до Заліхи. Використавши свій вплив, він заставив батьки Заліхи погодитися на шлюб, проте пара втекла. Боран розуміє, що ці негідники прикривають свою обмеженість і бездушність місцевими традиціями.

Батько Заліхи заявився до Борана, кається і каже, що хоче захистити доньку. Боран не поспішає віддавати дівчину, посилаючись на обіцянку Семіху. Батько просить хоча б побачити її. Боран вирішує обговорити це питання з дівчиною. А в цей час батько допопвідає Берзану і мовчазно підтверджує згоду на виконання вироку.

Берзану сниться, як він убиває Заліху. Він прокидається і йде до дружини в ванну.

Зінар повертається в Марідну. Ділявер категорично відмовляється повертатися. Його вже дістало слухатися батька. Берзан виходить на Ділявера, пропонує тому разом виконати вирок.

Сила не розмовляє з Б ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2602 | Дата: 17.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 57 серія

Осман стріляє, але Сила і Нарін саме в цей момент відходять і куля летить мимо. Боран нападає на нього. Відвозить його на закинутий склад. потім привозить туди і Алі агу, заставляє вибачитися перед Силою. Та їм прощає, і це рятує їм життя. Зінар пропонує убити злочинців. Боран проти, він планує віддати їх у руки правосуддя.

Боран береться розшукати вагітну жінку Семіха, якому він обіцяв. Її також шукає Берзан ага, напевне, щоб убити. Берзен призначає зустріч Борану, на якій він прямо каже, що вбив Семіха. Боран і Берзан - колишні приятелі. Чоловіки тепер змагаються, хто перший знайде жінку. Але проблема в тому, що через свої провали у пам'яті, Боран не може згадати співрозмовника. Йому допомагає Зайнеб. Зінар, дізнавшись проти кого виступає Боран, радить тому відступитися, бо це буде війна роду Генжо з іншим. Але Боран не може відступитися, він дав слово Семіху.

Дівчина, яку шукають, передає якимось хлопцем листа Бор ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2611 | Дата: 16.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 56 серія

Дружок Зайнеб заявився до Борана, Есма - до Зайнеб. Есма хоче поговорити з лікаркою про Силу. Дружок винить Борана у тому, що через нього Зайнеб її покинула. Потім Сила розмовляє з Нарін, Сила з Зайнеб. Власне усі розмови ні про що...

Бедар із Ділявер влаштували вечірку на честь 30-річчя подружнього життя та запросили дітей. Джеліль проговорився, що продав свій дім. І усе пішло на перекіс, Сила зірвалася... Боран забирає Силу і йому доводиться розповісти про хворобу Бедар. Сила приходить поспівчувати матері. Натомість Нарін Сила нічого не розповідає.

Ділявер залицяється до юрисконсульта фірми.

Через Ділян побилися два хлопці, їх розбороняв Емір.

Борану не сподобався тон розмови Ділявера з Силою і він призначив йому зустріч за містом. Боран забороняє спілкуватися тому з Силою методом звільнення з посади голови ради директорів. Ділявер покірно підписує заяву про відставку. (З чого б це?) В цей час Сила і Ес ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2838 | Дата: 13.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 55 серія

Боран дізнається, що Джеліль продає будинок. Він цікавиться, чи тому нічого не треба, але Джеліль все заперечує. Ділян ображена на Силу за те, що позбавила її хлопця. Ділявер помічає, що за Силою стеження. Хоч він її і не любить, але тривожиться, бо чуть що зразу подумають на нього.

Боран затримується у Мардіні ще на день, хоч Сила його дуже чекає. Сила випадково чує їх розмову по телефону. Сила плачеться Нарін, що дуже його ревнує, хоч знає, що він її не зрадить. Проте може потрапити в пастку. Тим часом Зайнеб жаліється Борану на свого коханого, який не зовсім і коханий.

Зінар повідомляє Борана, що хтось намагається виконати вирок Силі. Боран наказує посилити їй безпеку. До Сили з Нарін приїжджає Абай. Зінар мирить двох мардінських ворогів.

Джеліль надто швидко продав свій будинок, при чому за розумну ціну. Підозрюю, що його тихцем викупив Боран. На радощах Джеліль і Боран накупили подарунків дітям і собі та з ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2355 | Дата: 12.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 54 серія

Джерем розказує Діляверу, що чула телефонну розмову, в якій той грозиться убити невістку. Ділявер зізнається їй, що не виконає вироку. Зайнеб, почувши сварку Боран з якимось мардінцем, зі сльозами зізнається, що її батько загинув із-за традицій через сварку, яку розпочав його дядько задовго до його народження.

Ділян знайшли і заборонили спілкуватися з непевною компанією. Про це та повдомляє своєму дружку. Проте той налаштований по іншому. Джелілю і Бедар не вистачає грошей на лікування. Вони вирішують продати свій дім у Мардіні.

Племінник Ахмета аги хоче поквитатися з Бораном за образу дядька. Він стежить за Силою. Сила поговорила із хлопцем Ділян і той зразу ж покинув Ділян. Та прийшла і плаче.

Боран їде в Мардіну у справах. Сила дізнається, що Зайнеб теж поїхала в Мардін. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 1938 | Дата: 11.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 53 серія

Боран і Зайнеб сидять у приморському кафе. Зайнеб не залишає нагоди зблизитися з чоловіком, хоча й продовжує льстити Силі. В цей час Сила поселяє батьків у окремий будинок. Ділявер з Есмою ставлять на місце Силу, яка розкомандувалася у себе в офісі. Сила дізнається, що всі топ-менеджери куплені. Есма радиться з найнятою Ділявером юрисконсультом, як позбутися Сили. Джерен обурена і висказує все Діляверу.

Есма помічає у бутіку Борана з Зайнеб, які вибирали скню нібито для Сили. Вона їх сфотографувала і відправила MMS Силі зі словами співчуття. Тим часом у Бедірхана жар. У нього ріжуться зубки. У Стабмул прибули батьки Борана.

Ділян у Стамбулі зв'язалася з якимось підозрілим хлопцем Угузом. Згодом директриса повідомляє Силі, що Ділян уже третій день не з'являється у школі. Сила негайно викликає Ділян в офіс. Вона вичитує сестру і збирається тепер її жорстко контролювати.

Алі ага тисне на Ділявера, щоб той щось вир ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2671 | Дата: 10.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 52 серія

Зінар ув'язнив Ахмета за підозрою у замаху на Борана. Він хоче почути ім'я кілера. Натомість Зінар зрозумів свою помилку і відновлює Фіруза і Борана у клані. Про це він телефоном повідомив брата. Ділявер чує розмову батька і здивований, якщо не сказати не задоволений, проте не сміє перечити батьку. Натомість інші аги приходять і прямо виявляють невдоволення затримання Ахмета і відновленням Борана.

Боран (цілком здоровий) розказує про своє життя Силі у кафешці. Їх милу розмову перериває дзвінок медсестрички. Вона спочатку говорить з Бораном, а потім просить Силу, щось їй льстить. У розмові зі своїм колегою той помічає, що Зайнеб не байдужа до Борана.

Тим часом за Бораном хтось стежить, здається, той же кілер. Розмовляючи з Абаєм, Боран намагається згадати обличчя того, кого бачив перед пострілом. Кілера помічає поліція і забирає у відділок. В нього вилучають пістолет. Поліції вдається розколоти його. Він видає замовни ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2790 | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 51 серія

Після тяжкої коми Боран розплющив очі. Молитви Сили почуті! Зінар радо повідомляє, що Ахмета схопила поліція, і радий почути, що Боран отямився. Але поліції довести Ахметову причетність до вбивства складно, його відпускають. Сила наче вагітна.

Есма і Ділявер обговорюють свої плани на майбутнє. Він хоче потихеньку впливати на справи холдингу, і, можливо, Сила сама відмовиться від акцій, буде дивитися за чоловіком і дитиною. Адже і Боран зараз не може приймати рішень.

До Борана приставляють симпатичну медсестричку Зайнеб, яка, виявляється, училася з ним у школі і добре його пам'ятає. Та ще й не байдужа до нього.

Ділявер намагається підлизатися до топ-менеджерів холдингу, збільшивши їм премії, для переобрання головий ради правління.

У Бедар виявляють пухлину на ранній стадії. Джеліль з дружиною планують, як провести лікування у Стамбулі. Допустимо, з грошима проблем не буде, але їм треба провести лікування потай від Сили. Для цього хочуть винайняти житло.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 3450 | Дата: 06.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 50 серія

До Сили повернувся Боран, принаймні у думках. Сила плаче. У Бедар виявляють пухлину в грудях. Сила відвідує урок у власній школі на задній парті. Сила розмовляє з Боран уже в реалі, і в нього порушується пульс. До Ахмета прихить кілер Еркан, вимагає грошей. Ахмет знову відмовляє тому через те, що Боран досі живий. Еркан погрожує усе розповісти. Ахмет цього не боїться і наказує своїм людям убити кілера. Сила вирішує перевезти Борана в Стамбул, де більші можливості. Батьки Сили їдуть разом з нею і поселяються в будинку званих батьків.

Емре на свій розсуд зустрівся з Есмою, вдруге пропонує викупити усі акції. Та відмовляється. Проте наступного дня Есма приходить в лікарню до Борана, і каже, що дарує їй свою частку у компанії, просто зразу у неї треба було нормально попросити. Та Сила така ж божвільна, як і Есма! Каже, що їй не треба подачок!

Кілер призначає зустріч Ахмету, а сам здає того поліції. Ахмета заарештовують. В кінці серії  Боран відкрив очі.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2986 | Дата: 05.09.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »