Головна » 2013 » Серпень » 7 » 30 серія (07.08.2013)
18:22
30 серія (07.08.2013)
Сила 30 серія

Після того, як Боран відрікся від Джехана, за сина заступається Зінар. Проте Боран непохитний. Тоді останнє слово бере Джехан і вкотре обливає Борана брудом, зокрема про скуповування земель. Боран хоч і захистив Силу, проте сам пішов з нею розмовляти, він ображений, вважає, що своєю поведінкою вона його зраджує. Але і Сила слізно твердить, що нічого не скуповує. Вони одне одному не вірять. Сила передзвонює Кенану і той підтверджує, що це не вони скуповують землю. Тим часом Боран продовжує захищати Силу перед старійшинами. Джехан пішов до себе додому, можливо напився, і сидить сам з собою розмовляє про свою тяжку долю. Клянеться, що Боран ще пожалкує...

Цієї ночі Сила спала сама. Боран готується до помсти з боку Джехана. Зінар іде говорити з Фірузом. Фіруз захищає сина, вважає, що Джехан перейшов усі межі. В той час Зінар згадує, що Боран переступив через його сім'ю. Зінар грозиться покинути рід разом з сином. Тим часом зашугана дружина Джехана принесла тому кави. Керсар у чергових наїздає на Силу каже, що краще б не погоджувалася на цей шлюб.

Боран дізнається, що Айше віддали чоловіку, тому разом з її братом Шиваном вирушає її провідати. Боран знаходить Айше приковану на ціпку під сходами, усю в синцях. Шиван хоче вбити негідника! Боран дає кілька разів в морду Хамді і обіцяє продовжити. Боран оголошує про розлучення. Фіруз обурений! Каже треба ще раз поговорити з її чоловіком, щоб він злякався, адже розлучення на їх землі - неприпустимі. Боран оголошує першу зміну традицій.

Кенан розповідає дружині про суд з Бурханом. Той використовує всі зачіпки проти Сили: бездарну угоду Азада, азартні ігри Джеліля, купівлю земель в Мардіні, викрадення Сили. Іншими словами - ситуація складна.

Виявляється, Джехан уже активно скуповує землю.

Джелілю уже надоїло бити байдики, і він з Азадом починають думати про справу. В цей час до них заходить сусідка Хатідже. Вона чи не єдина, хто їх підтримує. Дізнавшись про скрутне становище сім'ї, вона приносить дві торби харчів, хоча й сама живе бідно. Джеліль каже, що скоро почне свою справу, розбагатіє і все віддасть. Джеліль іде в місто, підбиває кожного на розмову, проте жоден з ним не розмовляє. І виговарюється усім про свою честь. Джеліль в сльозах повертається додому. Зустрів сина Еміра, який втік із Стамбула. Наступного дня Джеліль з Азадом розбираються в місцевому офісі Оздеміра із справами, розмовляють з працівниками. Джеліль, виявляється став конкурентом Джехана. Джеліль платить більше працівникам і оформив усіх офіційно, люди вже його навіть агою називають! Це не подобається Джехану.

Нарін таємно зустрічається з матір'ю у старому будинку. Про зустріч доповідають Фірузу. Він негайно туди ж прибув. Бя! Але... його хватає серце... З часом відходить і дружина везе його додому.

До Борана приходить Мустафа. Дає йому пістолет і каже: хочете застрельте, але дочку не вб'ю. Виявляється, його донька втекла, бо хотіла вчитися. А за звичаями тепер її треба вбити. Боран каже, щоб противився звичаям. Але про це вже знає Джехан, потрібно його випередити. Джехан з Мустафою мчать до дівчини. Її вже тащать вбивати. Після словесних перепалок Боран їх зупиняє. Боран іде до прокурора і просить про співпрацю. Сила радіє рішенню Борана.

До офісу Джеліля під'їжджають Зінар з Джеханом, погрожують. З фургона вибігає шайка бандитів Джехана з рушницями, оточують їх.

Сила знаходить Айше у себе в домі.

Сила з Бораном на УЗД дитини.

Категорія: Серії | Переглядів: 2864 | | Теги: 30 серия, 7 августа, сериал сыла | Рейтинг: 3.5/16
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: