Головна » Архів матеріалів
Сила 49 серія

Боран падає на землю без свідомості. Борана пакують у швидку. Годувальниця зачекалася і телефонує в дім Борана. Хлопці і Сила вирушають до неї. Зінар, дізнавшись про замах на Борана, телефонує Діляверу. Той заперечує свою причетність. Ахмет обурений, що Боран досі живий!

Ахмет прийшов в лікарню поспівчувати чи то поцікавитися станом здоров'я... Сила вихвачує пістолет і злюща наводить на нього, щось чеше. Опустити зброю її благає Джеліль. Ахмету погрожує і Зінар.

Ахмета і Ділявера допитують. Ахмет зникає з міста. Джеліль іде в дім Ахмета і чує телефонну розмову кілера. Про це він повідомляє Абая, і "братки" їдуть обшукувати автовокзал, проте кілера не зловили. Тим часом Боран знаходиться у стабільно тяжкому стані і в комі. Джеліль про всі свої дослідження повідомляє поліцію.

Зінар дзвонить Ахмету і погрожує. Кілер шантажує Ахмета, який тому досі не заплатив грошей.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2626 | Дата: 04.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 48 серія

Ділявер дякує Ахмету за вбивство Бурхана, а той в свій натякає Діляверу, щоб посприяв у його поверненні в клану. Проте Ділявер ставить його на місце, відхрещуючись від замовлення вбивства Бурхана.

Есма дзвонить Емре і назначає зустріч директорів. Тривогами, щодо захоплення долі у холдингу Сила ділиться з Бораном. Проте той каже, що вони не бідні, нічого страшного. В цей час дзвонить Емре. Попереджує про з'їзд директорів. Боран відбирає телефон у Сили і грозиться тому. Сила вирішує їхати в Стамбул.

На засідання ради директорів Есма прийшла зі своїм партнером - Ділявером. Це вразило Силу. Сила зразу ж запропонувала викупити акції Есми. Проте Ділявер - проти, він не збирається продавати акції.

У Айше та Хусейна стосунки по трохи налагоджуються. Хусейн зробив дівчині пропозицію, купив обручку. Проте мати увечері вражає того - йому підшукали наречену.

Нарін попереджає Борана, що Умню чула розмову Зінара, де т ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2736 | Дата: 03.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 47 серія

Зінар вирішує, що робити з Бораном через його зухвальство. Ахмет хоче позбутися Борана. Айше телефонує Хусейн, їхню розмову застукала Сила. Айше нервується, вкинула телефон у кувшин з водою.

Адвокат Ділявера повідомляє того, що Бурхан відсудив частку холдингу Оздемір.

Есма не хоче зв'язуватись ні з Бурханом, ні з родиною Джехана, планує влаштуватися на роботу і сама виховувати дитину.

До Сили приїхав Емре. Він розповідає їй про судові справи з Бурханом. Борану не сподобався цей візит. Він відправляє хлопця на літак. Сила доручає Абаю перевірити, хто замість Бурхана вирішує його справи.

До Абая приїздить Гізем.

Ділявер завітав до Бурхана, пропонує йому співпрацю у позовах проти Сили. Але Бурхан не поспішає погоджуватись, адже вони забрали у нього дружину. Ділявер збирається поговорити з ним жорстко. Після цього Ділявер пропонує Ахмету вбити Бурхана, цим він заслужить прощення батька через замах. Нас ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2394 | Дата: 02.09.2013 | Комментарии (1)

Сила 46 серія

Унмю не застрелилася, дітей пожаліла. Сила пропонує їй залишитися у їхньому домі, де її ніхто не троне. Боран пояснює Силі, що традиція віддавати дружину за брата чоловіка, аби та не залишалася самою з дітьми.

Джеліля привели до Ділявера. "Віслюк віслюком залишиться, хоч золотом його осип!". Ділявер починає лупцювати Джеліля.

Зінар розмовляє з Фірузом та Бораном про долю невістки. Фіруз пояснює, що Умню прийшла в їх дім з власної волі, і піде звідти лише за власним бажанням. У їх роду не прийнято виганяти гостей. Сила і Умню підслуховують розмову чоловіків і тішаться. Зінар сприйняв це як виклик. Це все не подобається Керсар.

Наступного дня Умню у супроводі Керсар збирається покинути будинок Борана. Сила, яка підіспіла, змогла вмовити жінку залишитися. Керсар проїдає мозок Фірузу. Натомість Зінар наказує викрасти Силу, щоб обміняти на Умню.

Чи то не Силу... Люди Зінара викрали Нарін. Зінар телефонує Борану і вимагає обміну. Боран не збирається піддаватися на вимоги викрадача і наказує Шивану з'ясувати, де тримають Нарін. Боран приходить до Зінара: "Умню у нас ховається, а сестру ти викрав, це зовсім інші речі". Боран дістає пістолет і дає Зінару, щоб той його зупинив: "Ти зможеш мені завадити забрати сестру тільки, якщо вб'єш". Боран виводить Нарін і йде. Зінар цілиться тому в спину. Боран обертається. Той не стріляє. Боран іде далі.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2467 | Дата: 30.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 45 серія

Джеліль подав скаргу прокурору на Ділявера. Ділявер дає покази стосовно замаху на Силу. Він обурений і збирається поквитатися.

Рід звикає до нового аги. Хто радіє, хто тривожиться... Зінар під тиском інших старійшин відновлює старі вироки, які Боран скасував: "Вироки треба виконувати, бо вони тримають людей у спокої". Зінар має складні розмови з Унмю і Ділявером стосовно їх одруження, бо хоче виконати звичаї. Ділявер каже, що Джехан перевернеться у могилі.

Есмі Зінар каже, що її дитина отримає їхнє прізвище і матиме усі права. Правда, Есма збрехала, що Джехан хотів її дитину. Умню, дізнавшись, що у дитини Есми буде прізвище Джехана дуже обурилась.

Боран іде до Зінара і просить відмінити вирок дівчині. Зінар звинувачує Борана у замаху на Ділявера. Боран відповідь - того у його замаху Джехана на себе.

Батько Ражди намагається вивезти дочку з міста. Проте за ним слідкують. Їх доганяють і дівчину забирають. Вирок виконано. Боран зміг дозвонитися до батька лиш увечері.

Боран дізнається, хто стріляв у Ділявера, замовником замаху є Ахмет Ага. Боран разом з виконавецм іде до Зінара.

Унмю доведена до відчаю.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2357 | Дата: 29.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 44 серія

Боран обурений своєю відставкою і призначенням агою його дядька. Зінар обіцяє старійшинам, що повернеться до традицій і буде цінувати думку старійшин. Боран буде продовжувати робити благі справи простим смертним. Батько його радо в цьому підтримує.

Зінар береться вирішити боргову суперечку між Ахметом агою і Махмутом. Нагадаємо, Ахмет ага за борги відібрав спочатку третину, а потім половину землі роботяги. Зінар пропонує відтермінувати борг, а землю віддати, адже Ахмету ті гроші не критичні, а рід має підтримувати усіх у скруті. Натомість Ахмет ага пропонує видати Унмю за брата Джехана Ділявера. В цей час Махмут домовився з Бораном про рефінансування боргу Ахмету, а за це буде відпрацьовувати у нього на плантаціях.

Зінар у розмові з фотографією своєї дружини пояснює, що став агою, хоча цього і не хотів, і вона цього не хотіла.

Ділявер починає розслідування замаху на себе. Розслідування показує, що Боран ні до чого. Ахмет ага підбурює Ділявера до того, що Зінар міг змовитися з Бораном. Наступного дня Длявер розганяє працівників на будівництві школи під патронатом Борана. Боран, дізнавшись про це, висказує усе Зінару у присутності Ахмета. Цією справою переймається і Фіруз.

Боран відновлює будівництво школи своїми силами. Натомість Зінар виключає Борана і Фіруза з клану.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2411 | Дата: 28.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 43 серія

Розбір польотів: Боран докоряє Фірузу за викрадення Сили, Ахмет ага своєму рабу - за те, що не вбив Силу, Нарін ображається на Керсар. Керсар і Фіруз не встигають за часом. Старійшини роду вирішують питання позбавлення статусу Борана аги.

Есма заявилася. Хоче розлучення з Бурханом і письмової відмови від дитини (Джехана), яка до розлучення вважається його.

Ділявер увірвався до Борана. Старійшини відправили його поговорити про добробільну відмову Борана від статуса. Боран висказує йому усе, що про нього думає. Викидає за шкірку, а потім ще хтось і стріляє в Ділявера, ранить в руку.

З'їзд старійшин позбавляє Борана статуса аги. Новим агою призначають Зінара.

... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 2442 | Дата: 27.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 42 серія

Боран допитує усіх. Ніхто нічого нічого не знає, Керсар все спихує на те, що Сила сама втекла. Речей Сили теж немає. Силу ув'язнюють в якомусь будинку. Боран повірив у версію метарі і сумує. Лише Бедар не вірить у втечу доньки. Джеліль теж, іде її шукати. Боран наказує Абаю перерити усе місто. А сам іде до Зінара.

Фіруз прибуває до Сили. Та спочатку думає, що він її урятує, але згодом розуміє, що він з ними заодно. Фіруз пояснює, що не мав іншого виходу, як не привезти її сюди. Каже, що наказав викрасти, аби захистити, і не вбиватиме її. Пропонує їй втекти світ за очі.

Силі сниться дивний сон, ніби повз неї проходить дорослий Бедірхан з Бораном і не звертають на неї уваги.

Кеорсар зізнається Борану, що Сила нікуди не тікала, а її сховав Фіруз. Тим часом один з викрадачів дзвонить своєму азі, а той - Фірузу. Фіруз каже, що досі шукає невістку. І той ага наказує викрадачу виконати вирок. Інший, чекаючи, прямого ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3640 | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 41 серія

Джехан помер. Плаче Зінар, Ділявер, потай Фіруз. Плачуть Умню і Есма. Керсар.

Зібрання старійшин. Піднімають питання стосовно скасування вирока Бораном іншому чоловіку.

Бедар сниться страшний сон, що Силу забирають у неї на очах.

Умню розказує Джехану на його могилі про їхні стосунки. Каже, що її віддали заміж ще зовсім юною, прожили 15 років разом. Він сильно ревнував, злився, кричав, але вона все терпіла, бо вірила, що він її любить. Здалеку підходить і слухає це все Есма. Далі свою промову Джехану веде Есма. Збирається поїхати з Мардіни.

Керсар, підслухавши промову Сили, ділиться Фірузу, що невістка дуже його кохає. Проте той збирається з цим покінчити. Каже це треба зробити за місяць до суду  над Бораном, спочатку втратимо Силу, потім - Борана.

В день суда Фіруз і Керсар замишляють виконання вироку. Для цього Силі забороняють виходити з будинку, Айше кудись відправили, Абая - теж. Потім пр ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3135 | Дата: 22.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 40 серія

Ділявер шукає кілера, щоб убити Борана на суді після того, як не зміг убити його сам. Сила не збирається тікати з Мардіни. В Мардіні велике свято і застілля у зв'язку з народженням наслідника роду. Джехан прийшов у себе і йде на поправку. Старійшини народу намагаються підняти питання вироку Сили, проте їм це не вдається. Боран вільно розгулює містом, коли йому треба.

Бурхан дізнається, що Есма ні в якій ні у Франції, і та зізнається, що у Мардіні. Вона провідує Джеханчика. Повідомляє, що не змогла зробити аборт, бо дуже його кохає. Бурхан заявляється в готель до Есми, влаштовує тій допит. Есма розказує йому про Джехана. Бурхан іде в лікарню поговорити з Джеханом. Згодом Бурхан дізнається про вагітність Есми.

Ділявер погрожує Джелілю, називає селюком. Джеліль дає тому в морду. Боран пояснює батьку, що буде виступати проти скасування вироку, навіть, якщо рід його не підтримає. Тим часом Боран відправляє Шивнаа врятува ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2988 | Дата: 21.08.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »