Головна » 2013 » Вересень » 3 » 48 серія (03.09.2013)
18:28
48 серія (03.09.2013)
Сила 48 серія

Ділявер дякує Ахмету за вбивство Бурхана, а той в свій натякає Діляверу, щоб посприяв у його поверненні в клану. Проте Ділявер ставить його на місце, відхрещуючись від замовлення вбивства Бурхана.

Есма дзвонить Емре і назначає зустріч директорів. Тривогами, щодо захоплення долі у холдингу Сила ділиться з Бораном. Проте той каже, що вони не бідні, нічого страшного. В цей час дзвонить Емре. Попереджує про з'їзд директорів. Боран відбирає телефон у Сили і грозиться тому. Сила вирішує їхати в Стамбул.

На засідання ради директорів Есма прийшла зі своїм партнером - Ділявером. Це вразило Силу. Сила зразу ж запропонувала викупити акції Есми. Проте Ділявер - проти, він не збирається продавати акції.

У Айше та Хусейна стосунки по трохи налагоджуються. Хусейн зробив дівчині пропозицію, купив обручку. Проте мати увечері вражає того - йому підшукали наречену.

Нарін попереджає Борана, що Умню чула розмову Зінара, де той наказував Діляверу не чіпати Силу. Боран відразу ж вирушає в Стамбул і входить там у курс справ. Боран прибуває в офіс Сили, коли Ділявер давив їй та Емре на інтимні питання. Він ставить Ділявера на місце, але й до Сили грубо говорив.

Боран забрав немовля і кудись поїхав. Сила у паніці. Боран відвозить дитину до годувальниці. Сила включає телевізор, а там - відеозізнання і пробачення Борана для Сили. Він підготував їй сюрприз.

Сила додивляється відео і вкотре дзвонить Борану. На цей раз він таки взяв трубку. В цей час з боку Борана лунають постріли...

Категорія: Серії | Переглядів: 2736 | | Теги: 3 сентября, 48 серия, сериал сыла | Рейтинг: 1.8/9
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: