Головна » 2013 » Серпень » 23 » 42 серія (23.08.2013)
18:25
42 серія (23.08.2013)
Сила 42 серія

Боран допитує усіх. Ніхто нічого нічого не знає, Керсар все спихує на те, що Сила сама втекла. Речей Сили теж немає. Силу ув'язнюють в якомусь будинку. Боран повірив у версію метарі і сумує. Лише Бедар не вірить у втечу доньки. Джеліль теж, іде її шукати. Боран наказує Абаю перерити усе місто. А сам іде до Зінара.

Фіруз прибуває до Сили. Та спочатку думає, що він її урятує, але згодом розуміє, що він з ними заодно. Фіруз пояснює, що не мав іншого виходу, як не привезти її сюди. Каже, що наказав викрасти, аби захистити, і не вбиватиме її. Пропонує їй втекти світ за очі.

Силі сниться дивний сон, ніби повз неї проходить дорослий Бедірхан з Бораном і не звертають на неї уваги.

Кеорсар зізнається Борану, що Сила нікуди не тікала, а її сховав Фіруз. Тим часом один з викрадачів дзвонить своєму азі, а той - Фірузу. Фіруз каже, що досі шукає невістку. І той ага наказує викрадачу виконати вирок. Інший, чекаючи, прямого наказу Фіруза, намагається його зупинити. Фіруз пояснюється перед Бораном, що якщо вирок не виконають, то Боран утратить свій статус. Тим часом Сила зникла. За нею біжить викрадач. Боран мчить за Силою. А перед цим заїхав за злим агою.

Вони мчать за Силою. Ту в полі уже догнав викрадач. Поставив на коліна, підніс пістолет до голови і каже: молись! Поки Сила молилася, прибув Боран з братками та цим агою. Пристав пістолета до голови аги і наказує наказати викрадачеві, щоб опустив зброю, бо той слухається тільки свого агу. Врешті-решт той погоджується.

Категорія: Серії | Переглядів: 3629 | | Теги: 42 серия, сериал сыла, 23 августа | Рейтинг: 3.2/34
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: