Головна » 2013 » Серпень » 28 » 44 серія (28.08.2013)
19:04
44 серія (28.08.2013)
Сила 44 серія

Боран обурений своєю відставкою і призначенням агою його дядька. Зінар обіцяє старійшинам, що повернеться до традицій і буде цінувати думку старійшин. Боран буде продовжувати робити благі справи простим смертним. Батько його радо в цьому підтримує.

Зінар береться вирішити боргову суперечку між Ахметом агою і Махмутом. Нагадаємо, Ахмет ага за борги відібрав спочатку третину, а потім половину землі роботяги. Зінар пропонує відтермінувати борг, а землю віддати, адже Ахмету ті гроші не критичні, а рід має підтримувати усіх у скруті. Натомість Ахмет ага пропонує видати Унмю за брата Джехана Ділявера. В цей час Махмут домовився з Бораном про рефінансування боргу Ахмету, а за це буде відпрацьовувати у нього на плантаціях.

Зінар у розмові з фотографією своєї дружини пояснює, що став агою, хоча цього і не хотів, і вона цього не хотіла.

Ділявер починає розслідування замаху на себе. Розслідування показує, що Боран ні до чого. Ахмет ага підбурює Ділявера до того, що Зінар міг змовитися з Бораном. Наступного дня Длявер розганяє працівників на будівництві школи під патронатом Борана. Боран, дізнавшись про це, висказує усе Зінару у присутності Ахмета. Цією справою переймається і Фіруз.

Боран відновлює будівництво школи своїми силами. Натомість Зінар виключає Борана і Фіруза з клану.

Категорія: Серії | Переглядів: 2409 | | Теги: 28 Августа, 44 серия, сериал сыла | Рейтинг: 2.4/21
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: