Головна » Архів матеріалів
Сила 69 серія

Боран тримає під прицілом Берзана на обриві тієї ж скелі, де загинув Азад і Єзда. Його цікавить, чи це він стріляв у його батька? Берзан філософствує. Обертається до того спиною, щоб Боран вистрелив. Той починає рукопашну бійку. Берзан розповідає Борану, що син Заліхи - його син. Так в подробицях розказує, як її згвалтував. Боран згадує і свою "нічку". Борана забирає Абай.

Фіруз і Зінар щось мутять. чоловік, що стріляв, говорив Фірузу про якусь дитину - гріх, який потрібно спокутувати. Зінар таки спіймав чоловіка, який знає таємницю про усиновлену дитину 25-річної давності. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2212 | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)

Сила 68 серія

Фіруза підстрелили. Він бачив, хто в нього стріляв, але нікому не зізнається, хто? Крім Зінара. Він хоче владнати усе між собою. Явно, що хтось близький. Тим часом Берзан з'явився у Мардіні. Боран підозрює, що Берзан продовжує свою підступну гру. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2044 | Дата: 01.10.2013 | Комментарии (0)

Сила 67 серія

Есма стріляє чітко в груди... Зайнеб. Есму визнають душевно хворою. Абай проводить Феріде після університету. У ровулку їх перестрів дядько дівчини з братками. Вони заламують Абая, а дівчину починають карати за гульки. Абай, злющий, виривається і прдсавляє хїйголовний свій аргумент - пістолет. Чоловіки дещо засокоїлаися і перейшли на спокійне обговорення, після якого Абай сказав, що одружитися з Феріде. Дівчини тішиться:) Берзан теж робить пропозицію своїй спів-мешканці. 

Проте у кафе Абай каже дівчині, що шлюб буде фіктивним. Дівчина приголомшена, але не подає виду. Сила і Боран сподіваються, що з часом пара покохає одне одного. Лусін зізнається брату, що Феріде кохає його, і натякає, що їхня пара буде дуже щасливою.

Умню планує розлучення з Ділявером. Ділявер щиро зізнається Борану, що він більше не може підчинятися звичаям, і тепер вони по непомітно один для одного стали по одну сторону барикад. Їм і на думку ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2580 | Дата: 30.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 66 серія

Заліху завозять в лікарню швидкої допомоги. Тим часом Сила взагалі втратила страх і їде до Берзана. Сетеження попередило того, і він уже її зустрічає на порозі. Сила звинувачує того у доведенні до самогубства Заліхи, а також про згвалтування і його дитину. Берзан нічого не відповідає і не робить. Лише задумується... Сила звісно увечері вигрібає від Борана за самоуправство. А він - за свою упертість)

Боран знову здибався з Зайнеб, яка турбується про психічний стан Заліхи. Привозить її додому, чим дратує і без того не веселу Силу. Сила вирішує пожити окремо.

Берзан скасовує домовленість з Есмою про помсту Силі. Але та не здається. Вона слідкує за Силою. Коли остання обідала в кафе з Зайнеб, Есма заявилася і після перепалки наводить пістолет на Силу. Її намагається заспокоїти Зайнеб. Врешті Есма опускає пістолет. З'являється Боран. Сила радіє. Есма раптом стріляє. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3483 | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 65 серія

Люди Берзана рятують Абая від нападу месника, про який він попереджав Борана раніше. Проте останній не вірить у виправлення Берзана. Сила продовжує істерити на фоні того, що Боран напередодні розмахував зброєю перед Берзаном, але після ночі кохання заспокоюється. Боран посилює охорону.

Берзан кооперується з Есмою і збирається мститися Борану і Силі, не зважаючи на те, що називає Борана другом. Він наказує меснику, спійманому його людьми відкласти виконання вироку до кращих часів, які скоро мають наступити.

У Стамбул приїздить Лусін, сестра Абая. Сила зустрічається зі старою університетською подругою.

Берзан збирається викрасти Силу, приманкою хоче використати Есму. Вони мають зустрітися у спеціально підготовленому будинку. Сила їде без охорони, хоча й попереджує Борана.

Вагітна Заліха ріже собі вени. Спустила трохи крові і передумала. Подзвонила Силі, чим врятувала обох. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2393 | Дата: 26.09.2013 | Комментарии (1)

Сила 64 серія

Ділявер зізнається Джарен, що одружений, і розповідає усю ситуацію. На суді Джарен налякала свідка, і той, як годиться, не дав свідчень проти Берзана. Всі приголомшені. Джарен вирішує звільнитися з холдингу. Поки суть та діло біля суду Берзана підстерігає Заліха. Вона наводить на нього пістолет і починає довгу промову. Боран намагається її вгамувати. Дівчину відвозить Абай. Боран залишається розмовляти з Берзаном.

Ділявер приносить Есмі заяву на звільнення для неї. Та підписувати не збирається. Він її зхапає за руку, і Есма падає на підлогу. Її відвозять в лікарню. Дитина у неї померла ще тиждень тому. Есма у смерті дитини спочатку звинувачує Ділявера, потім Силу, збирається мститися.

... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 1990 | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 63 серія

Берзан таки скасовує наказ про викрадення. По наводці Борана його забирає поліція. Але швидко відпускає. Берзан наказує з'ясувати, як цей тип наважився свідчити проти нього. Сила намагаєтьс звести Айше і Хусейна, про якого вже стало відомо, що Шиван його змусив зникнути.

Ділявер хоче розлучитися. Про це він заявляє батьку. А Есма в цей час повідомляє Джарен, що Ділявер уже одружений.

Берзан викрав Джарен. Він хоче змусити її, як адвоката свідка, відмовити того від дачі показань.

Заліха побачила в газеті статтю про вбивство свого батька. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2173 | Дата: 24.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 62 серія

Заліха відвідала матір і зізналася, що дитина не від Семіха. Матір розповідає про згвалутвання батьку, той прозрів. Розлючений він іде до Берзана і впритул робить два вистріли в нього. Охорона розстрілює того. У Берзана всього навсього поранене плече. Берзан обурився. Він вважає, що того хтось підіслав.

Бедар прооперували.

Берзан збирається викрасти Бедірхана. Берзан і Боран один за одним стежать. Ділявер повідомляє Борана, що чув від Джарен про судовий позов проти Берзана, за який того можуть надовго посадити.

У Нарін стаються перейми. Її відвозять в лікарню. Там щось не в порядку. Нарін народжує дівчинку Ярен. Нарін мариться Азад.

До Берзана приїжджає інший ага клану Уручі. Він схвильований розбірками з кланом Генжо. Берзана намагається пояснити тому, що Боран не дотримується звичаїв і викрав дівчину, якій винесено вирок. Почувши, що Берзан планує викрасти дитину, ага обурився, адже використання дитини ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2072 | Дата: 23.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 61 серія

Берзан, отримавши від Діляверу Адресу, зразу ж мчить туди. але там застає лише Борана, який знову його обіграв. Він розумів, що Ділявер зразу все розкаже. Ділявер зізнається Борану, що вчинив погано, тому що боягуз. Заліха ж у цей час Силою перебувають у якої жінки. Здається, це лікарка Заліхи.

Берзан завився до Джарен. В цей час їй дзвонить Ділявер. Але вона вже не відповідає... Наступного дня він завітав до неї, та не знайшов. Ділявер їде до Берзана, але той каже, що вона просто у ньому розчарувалася. Джарен в цей час розмовляє з Силою десь, зокрема про Ділявера. Джарен зібралася у відпустку. Проте поговорила з Силою і поїхала до Ділявера за відвертостями. Той робить їй пропозицію руки і серця.

Берзан почав активне стеження за сином Борана.

Шивана виписують з лікарні. Біля нього Айше і Хусейн.  Шиван нагадує Хусейну, що той має покинути Айше.

Есма зустрілася з Берзаном після того, як її покинув Діл ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2248 | Дата: 20.09.2013 | Комментарии (0)

Сила 60 серія

Зінар, розуміючи, що не здатен керувати кланом, збирає збори і передає свою посаду Борану. Для Борана - це велика честь, але він відмовляється. Ділявер підгнімає питання Заліхи, яку він бачив у кімнаті Сили. Через неї на клан Генжо може напасти клан Берзана. Проте невістка підставляє іншу дівчину, роблячи вигляд, що Ділявер обізнався. Ділявер після цього зразу ж доповідає Берзану, що у Борана - не та дівчина.

Еміра викрали з вулиці люди в чорному і привозять до Берзана. Малий плаче. Берзан спокійно пожимає йому руку, представляється другом Борана. А потім грають на приставці у футбол. Діти, які бачили, що Еміра викрали, повідомляють вчительку, а та - Джеліля. Увечері Берзан з малим дивляться мультик "Мадагаскар". За Еміром приїжджає Боран. Берзан його щиро приймає. Потім обох спокійно відпускає.

Джарен, яку запросила Сила додому по роботі, помічає Заліху. Потім про це розповідає Діляверу. Заліха на сьомому місяці ваг ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2801 | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »