Головна » 2013 » Серпень » 21 » 40 серія (21.08.2013)
18:25
40 серія (21.08.2013)
Сила 40 серія

Ділявер шукає кілера, щоб убити Борана на суді після того, як не зміг убити його сам. Сила не збирається тікати з Мардіни. В Мардіні велике свято і застілля у зв'язку з народженням наслідника роду. Джехан прийшов у себе і йде на поправку. Старійшини народу намагаються підняти питання вироку Сили, проте їм це не вдається. Боран вільно розгулює містом, коли йому треба.

Бурхан дізнається, що Есма ні в якій ні у Франції, і та зізнається, що у Мардіні. Вона провідує Джеханчика. Повідомляє, що не змогла зробити аборт, бо дуже його кохає. Бурхан заявляється в готель до Есми, влаштовує тій допит. Есма розказує йому про Джехана. Бурхан іде в лікарню поговорити з Джеханом. Згодом Бурхан дізнається про вагітність Есми.

Ділявер погрожує Джелілю, називає селюком. Джеліль дає тому в морду. Боран пояснює батьку, що буде виступати проти скасування вироку, навіть, якщо рід його не підтримає. Тим часом Боран відправляє Шивнаа врятувати чергову дівчину-смертницю. Дівчину уже повели на розстріл. Шиван вчасно прибуває і забирає дівчину. Кати стоять розгублені.

Бедар поговорила з Керсар, потім Сила. Керсар стала дещо поблажливішою до життя.

Суд над Бораом. Ділявер таще Джехана на інвалідній калясці. Борана привозять в автозаку. Його супроводжують поліцейські. Джехан щось бреше у суді, але ні в чому не звинувачує Борана, більше того просить пробачення. Приходить кілер, вітається з  Шиваном. Не зважаючи на відмінні відгуки Джехана, Борана залишають під вартою до продовження вивчення справи. Кілер спостерігає за Бораном, але вистрелити не наважується. Ділявер бере за шкірку кілера, його зупиняє Зінар.

Зато Бурхан при всіх під судом називає Джехана покидком і розказує про позашлюбну дитину. Джехан пропнує тому розлучитися, відновити свою честь. Бурхан в сльозах. Розвертається і стріляє в Джехана!

Категорія: Серії | Переглядів: 2987 | | Теги: 21 августа, 40 серия, сериал сыла | Рейтинг: 3.6/20
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: