Головна » 2013 » Серпень » 16 » 37 серія (16.08.2013)
18:28
37 серія (16.08.2013)
Сила 37 серія

Чоловік не зміг вистрелити у Борана. Боран його проганяє.  Нарін розказує Силі, що вагітна. Боран, Сила і Нарін з'ясовують стосунки. Нарін розлючена і ображена наводить пістолет на Борана. Керсар негодує, що Нарін пішла проти батька і пішла з дому. Фіруз ставить її на місце. Нарін хоче працювати у фірмі Сили, замість Азада.

Есма дзвонить Джехану. Його дружина Унмю помічає її дзвінок.

Збори старійшин. Клан Генжо розділився. На збори без запрошення являється Джехан. Вирок Нарін скасували, але Боран досі не може врятувати життя своєї дружини.

Сила і Нарін, як майбутні мамочки планують майбутнє. Нарін обурена приходить до Фіруза з пістолетом. Каже, що якщо ті ще будуть щось проти неї мати, то вб'є в собі Азада.

Боран намагається вирішити питання обміну нареченими без шкоди усім. Він поїхав до сім'ї хлопця і домовився про відмову від обмиіну нареченими. В цей час Сила самовільно влаштовує втечу парочки. Про це дізнається Джехан і наказує зупинити їх. Для цього одного вбити, щоб Силі була наука. Коли Шиван про це повідомив Борана, Сила дивиться в сльозах йому в очі.

Категорія: Серії | Переглядів: 3398 | | Теги: 16 августа, сериал сыла, 37 серия | Рейтинг: 2.8/36
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: