Головна » 2013 » Серпень » 14 » 35 серія (14.08.2013)
18:18
35 серія (14.08.2013)
Сила 35 серія

Стрілянина між Бораном і Джеханом. Боран відправляє Шивана. Ділявер приходить в себе, Джехан везе його в лікарню. Джехана забрали в поліцію у справі вбивства Азада. Джехан на допиті в поліцію заперечує будь-яку причетність до вбивства.

Зінар увірвався до будинку Фіруза. Хоче поквитатися за все. Він знову нападє на Фіруза і Борана за те, що образили Джехана. Після цього Зінар іде з ноги відкриває двір Джеліля. Ображає цю сім'ю, грозиться чоловіку.

Збори старішин. Боран каже, що Джехан порушив вирок і сам убив Азада. За це має бути покараним, а вирок скасованим. Проте інший старійшина вважає, що не треба було здавати Джехана в руки правосуддя, а винести вирок самим. А Силі вирок має бути виконаним після припинення годування грудьми.

Вдова Нуріє і Керсар щось чаклують над ліжком Сили. Це помітила Айше. Вона знаходить у кімнаті дивні речі. За цією справою її застає Боран. Він виганяє Нуріє з двору. Далі розмовляє з матір'ю при батьку. Фіруз теж обурений. Боран клянеться, що Сила - це перша людина, яку ві все життя захищатиме, навіть, від матері. Фіруз назвав Керсер головним ворогом. Та заспокоюватися не збирається.

Нові збори старішин щодо долі Джехана. Боран звинувачує Джехана у свавіллі. Джехан звинувачує Азада у свавіллі, Борана у прикриванні Азада та скупці земель.

Боран хоче відправити Силу в Стамбул. Там їй буде безпечніше. Зараз виправданий старійшинами Джехан буде всіляко дошкуляти Борану, б'ючи по найслабших місцях, а вдома свекруха намагається звести з світу дочку. Сила не хоче залишати рідних, але врешті-решт погоджується. Нарін має приєднатися до неї згодом. Не встиг Боран посадити Силу у літак, як Фірузу повідомили.

Фіруз з Керсар пішли у помістя Джеліля на поминки. Керсар хоче забрати Нарін додому. Бедар не дає. Фіруз намагається їх вгамувати, і його знову хватає серце. Нарін таки забирають та їдуть усі в літній будинок. Бедар дзвонить Силі і просить терміново приїхати.

Категорія: Серії | Переглядів: 3242 | | Теги: 35 серия, 14 августа, сериал сыла | Рейтинг: 2.9/26
Всього коментарів: 1
1 В  
0
качество ужасное

Ім`я *:
Email *:
Код *: