Головна » Архів матеріалів
Сила 7 серія

Нарін лежить в лікарні, біля неї Сила і Боран. Вона кличе Азада. В цей час під ранок азад повертається додому і щлось буркоче. Його зустрічає брат і повідомляє, що Нарін в лікарні. Той кидає все і мчить в лікарню. У лікарні йому доручають повідомити про викидень.

Борану повідомляють, що ворогуючі родини влаштували стрілянину. Той дорікає батьку. Це чує Сила і докоряє йому тим, що він опускається з кожним днем нижче. Боран все спихає на звичаї.

Джейхан з батьком і дядьком обговорюють стрілянину. Заходить Боран і докоряє тим, що послухався їх. Дядько Борана всерйоз роздумує в голос при батьку про заміну Аги. Той обурений. Батько попереджує Борана про підступність Джейхана.

Натомість Азад раптово повідомляє Силі, що згоден тікати, бо їй тут не буде щастя. Він дає Силі мобільний. Сила дзвонить Емре і кличе його забрати її.

Сила, Нарін і Азад їдуть на могилу якоїсь бабусі без дозволу Аги. Поки парочка бу ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 4897 | Дата: 09.07.2013 | Комментарии (6)

Сила 6 серія

Джейхан телефоном повідомляє Борану про нестау у десятьох фурах на загальну суму 300 тисяч. Джейхан прямо каже, що вкрали люди Борану. Боран наказує свому помічнику детально розслідувати цей злочин.

Сила просить матір допомогти їй вийти в місто. Їй конче необхідно зустрітися з Емре вирішити питання про спадок. Мати радить їй в усьому радитися з чоловіком. Та натякає про ревнощі Борана і матір розказує їй про коханку її батька у сусідньому селі. Згодом плавно переходять до розмов про сімейне життя. Силі вдається на щось вмовити матір і вона з малим братом Еміром вирушає в місто. Там вони зустрілися з Емре. Він їй розказує, що без неї в холдингу не розібратися.

Азад розказує батьку про спадок Сили. Такі великі гроші їй і не снисилися. Вони планують викупити 30-40 га землі, а то й купити трактор.

Про зустріч Сили і Емре повідомляють Борану. Але Сила вчасно повертається до матері. Боран, який прибуває в кафеш ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 5978 | Дата: 08.07.2013 | Комментарии (1)

Сила 5 серія

Боран пропонує Джемілю дозволити доньці продовжувати навчання. Той погодився, навіть не пискнув. Ділян щиро дякує Силі. Доня дякує батьку і каже, що коли вивчиться на лікаря, буде за ним доглядати.

Боран пропонує Силі зустрітися о п'ятій на ринку. Як тути їй добратися? - пропонує вирішити самій. Але в той же час наказує охороні стежити за нею непомітно. Сила вирушає... Боран уже зачекався, але з 15-хвилиниим запізненням вона приходить. Вони купують деяких речей Силі та книжки, зокрема і Ділян.

Коли вони повертаються додому, Борану повідомляють, що застрелили Хелін, яка намагалася перетнути кордон. Від звичаїв не втечеш. Хелін - двоюрідна сестра Айше. Вирок дівчині винесли старійшини роду, зокрема і Боран Ага (принаймні так розповіли Силі). В той же час Боран із вірним слугою обговорюють цю ситуацію, мов як не старалися, не вдалося сховати дівчину. Прибігає ... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 3788 | Дата: 05.07.2013 | Комментарии (1)

Сила 4 серія
Поки Боран спав, Сила повиганяла на волю усіх його голубів. Коли той проснувся, був дуже обурений. Сила сама зізналася, вона його провокує: "Ти тримаєш їх тут силою, вони полетіли, а я дивилася їм у слід". Дядько і тітка Сили обговорюють спадок. Саме дзвонить Сила тітці, просить її приїхати. Та не хоче, але не відмовляє. Під вечір голуби повертаються - "Тут їхній дім, якщо їх відпустити, вони повернуться" - "Курячий мозок!" - Боран і Сила. Приїжджає Борхан. Він висказує Силі, все що думав і від'їжджає: "Твоє місце тут, у тебе нема дому в Стамбулі". Сила реве від горя, вона закривається в кімнаті і просить Борана побути самою.

Боран від'їждажє в місто, а Сила наковталася таблеток. Служниця довго не могла достукатися до Сили і викликала Борана. Той виламав двері. Сила вже була непритомною. Чоловік відвіз її до лікарні, де їй промили шлунок. Силу перевозять додому. Її приходить ... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 3319 | Дата: 04.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 3 серія
Сила біжить, Джейхан стріляє, двічі. Азад вибігає і перехвачує собою кулі. Прибуває Боран і "наїжджає" на брата, що той вистрелив у його дружину та б'є того в лице. Борану допомагає його інший брат Абай. Боран везе Силу додому, по дорозі заїжджають до джерела, де вони вперше зустрілися.

Батько Борана, каже, що він виніс вирок і своїй дочці. Мати в сльозах: "Горіли б ці звичаї, скільки людських життів вони забрали!". Боран перед сім'єю поснює, що вивіз Силу в місто, і вона відійшла, а Джейхан її викрав. Навіть батько Джейхана не вірить сину. Джейхан ображений, що батько повірив не синові, а племіннику.

Боран пояснює Силі, якщо її уб'ють, то привезуть її 12-річну сестру, такі традиції. Нарін сидить в лікарні біля Азада, "зализує рани".

Парочка вкладається спати. Сила просить вийти Борана з кімнати, бо вона переодягається. Той виходит ... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 4552 | Дата: 03.07.2013 | Комментарии (0)

2 серія"Невже ти вб'єш мене, якшо не підпишу?" - "У пістолеті дві кулі - одна для тебе, одна для мене. Піду покличу реєстратора. А ти пам'ятай, тут дві кулі - одна для тебе, одна для мене". Сила підписує акт про шлюб. Сила реве. Її втішає рідна мати. Сила падає без свідомомсті. Брат з Нарін не знаходять місця від щастя. Мати намагається утішити дочку, всіляко виправдовується. Проте батько затаскує її у кімнату і дає ляпаса. В першу чергу він турбується про свою шкуру. Він виходить та закриває кімнату на ключ.

Батьки Борана дізнаються, що Сила вийшла заміж не зі своєї волі. Проте вони воліють це зберегти у таємниці, адже Боран може відмовитися. Нарін щиро дякує йому за своє щасливе життя. Доки гості прощаються з Нарін, Сила готується до зустрічі Борана - потрощила все кімнаті і підготувала кусок скла для нападу. Названа мати не знаходить собі місця. Аркан (названий батько) сидить читає газетки. Рідна мати теж плаче і ка ... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 3293 | Дата: 02.07.2013 | Комментарии (0)

1 серіяСеріал починається зі сцени, у якій матір віддає свою 3-річну донечку якомусь невідомому чоловіку на Мерседесі 80-х років, стонучи "Сило!". Bона просить свого чоловіка, у якого на руках такий же малий син, щось зробити. Проте той дивиться мовчки, наче так і має бути.

У наступному кадрі якийсь хлопець з дівчиною Наріною тікають від переслідувачів на сучасному джипі Nissan Pathfinder. Серед переслідувачів, здається її брат. Тут з'являється він (брат) з рушницею. Вона просить Борана не вбивати хлопця.  Дівчина відходить. Починається розмова між чоловіками. Але ніхто нікого не вбив.

Наступна сцена. Діди з чоловіками (мабуть синами) радяться щодо викрадення дочки. В центрі уваги - Боран. Чоловік має вбити дівчину або чоловіка. Чиєсь вбивство може спровокувати велику різанину між сімейними кланами. Його батько заради мирного вирішення радить взяти дівчину з їхнього роду. Боран вирішує ... Читати далі »
Категория: Серії | Просмотров: 4472 | Дата: 01.07.2013 | Комментарии (0)

Джансу Дере

Дуже цікаво буде подивитися серіал "Сила". По-перше, виконавиця головної ролі Джансу Дере вже відома нам, як виконавиця ролі Фірузе у "Величному столітті". А по-друге, знову ж таки, дивлячись серіал "Величне століття. Роксолана", ми знаємо, які звичаї, яка культура були у тогочасній Туреччині, чи то пак в Османській Імперії, а у цьому серіалі нам надають можливість подивитися та оцінити сучасні звички сучасної Туреччини, подивитися та проаналізувати ставлення до жінки. Думаю, буде цікаво, тому з нетерпінням чекаю початку нового серіалу.

Категория: Новини | Просмотров: 1736 | Дата: 29.06.2013 | Комментарии (0)

Джансу Дере

Так вже розпорядилася доля, що з дитинства Сила виховувалася в чужій, але дуже багатій родині. Там не знали нестачі в грошах, тому балували прийомну дочку як могли. Вона виросла дуже освіченою турецької дівчиною.І начебто життя її повинне бути щасливим і налагодженим. Однак її рідний брат закохався в спадкоємицю дуже забезпеченого турецького сімейства. І, знаючи, що ті будуть не в захваті від їхнього шлюбу, він викрадає кохану. Вибухнув страшний скандал. І тепер ображена родина, знаючи, що у опального брата є сестра Сила, ставить свої вимоги: дівчина повинна вийти заміж за одного з братів викраденої нареченої

 "Сила" занурює нас у сучасний колорит східних традицій, де серед суворих тисячолітніх законів нарешті є надія на справедливе відношення до жінки в сім'ї. Але не все так просто, коли виникає несподіване кохання... 

Категория: Новини | Просмотров: 1230 | Дата: 29.06.2013 | Комментарии (0)

Джансу ДереГлядачі каналу 1+1 можуть дізнатися всі секрети чарівної Джансу Дере. "ТСН. Особливе" підготувлао ексклюзивне інтерв'ю з актрисою і дізнається все, що так хотіли дізнатися її шанувальники. Зокрема, журналісти "ТСН. Особливе" проллють світло на особисте життя Джансу, яке актриса старанно береже від очей папараці. ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 3532 | Дата: 29.06.2013 | Комментарии (2)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »