Головна » Архів матеріалів
Сила 29 серія

Боран навів пістолет на Джехана і читає останні слова тому. Вмовляти його пожаліти просить дружина Джехана. Фірузу повідомляють про бійку, і той поспішає на майдан. Боран не убив Джехана: "Живи заради дітей". Після цього Джехан встає і наводить пістолет на Борана. Джехан стріляє. У повітря.

Боран повертається додому. Сила замовчує свої терки зі свекрухою. Але Боран дізнається про це від прислуги і дорікає матері. У розмові з Бораном батько каже, щоб той вибирав, або він, або дружина. Боран вибирає дружину, а батьку каже, що забув за свого сина Борана. Проте Керсар перелякана, що не побачить більше єдиного сина вмовляє Фіруза вибачитися, і Боран залишається.

Джехан влаштовує дружині скандал за те, що упала на коліна перед Бораном і врятувала йому житті. Він вважає, що Боран не здатен на вбивство, а та йому лише допомогла.

Джехан готується до жорстокої війни. Боран пропонує Силі припинити скуповувати земл ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 2879 | Дата: 06.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 28 серія

Джехан кидає Силу до ніг Фіруза. Проте дядько не оцінив шляхетного вчинку Джехана. Він вичитує того за те, що той суне носа не у свою справу. Фіруз відправляє Силу до повитухи. Та повідомляє, що Сила втратила дитину. Прибуває Боран. Грозиться усіх порвати на шматки. Забирає Силу в лікарню. Джехану передали слова Борана: "Хай Джехан знайде мене, або сам застрелиться!". У лікарні повідомляють, що дитина ще жива, але матка розкрита і викидень може статися в будь-якого необережного руху.

Фіруз хватає пістолета і збирається в лікарню убити обох. Проте приходить Абай і повідомляє, що дитина здорова, навіть можуть довідку від лікаря принести.

Джеліль повернувся в дім у Мардіні, згадує одруження дітей. Він клянеться Аллаху, що решту життя проживе тільки для своїх дітей. На ранок Бедар, Азад і Нарін теж прибувають до нього. Бедар сходу хоче побачити Силу. Мати пропонує забрати Силу до себе, щоб їй там безпечніше було, ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3103 | Дата: 05.08.2013 | Комментарии (1)

Сила 27 серія

Сила опиняється в машині у Джехана. Джехан каже, що врятував її від стрільців. І, здається, воно так і є - їх переслідують. Переслідувач стріляє. Джехан зупиняє машину і дає тому до них підійти. Перекинувшись словами, Джехан стріляє у кілера. Джехан привозить її на закинутий склад і прив'язує до труби наручниками. Він підносить їй договір продажі земель у Мардіні. Вона пручається. Потім пропонує їй чек з кругленькою сумою. Натомість каже, що вони з Бораном зможуть втекти, а рід вважатиме, що Боран виконав вирок.

Азад повідомляє родину, що Сила зникла, вони їдуть в поліційний відділок. Також повідомляє Абая, який саме прогулюється хвилерізами з Лусін. Абаю вдається дозвонитися до Борана і про все повідомити. Боран прибув у лікарню і там зустрівся з Кенаном. Той через свої канали дізнався імена нападників і повідомив їх Борану. Кенан і Боран нормально спілкуються і обмінюються інформацією заради Сили. Бедар стає пога ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3718 | Дата: 02.08.2013 | Комментарии (2)

Сила 26 серія

Боран пропонує Силі повернутися в Мардіну. Та замешкалася, адже це - вірна смерть! Боран пояснює, що вирок відкладається до пологів, тому у них є час поборотися. Це може стати показовим для решти. Джехан хоче мститися. Зінар дзвонить Фірузу запитати дозволу, проте той забороняє, бо відправляє нову людину Садику. Фіруз, знаючи, що Сила вагітна, не зважає натрадиції і наказує вбити дівчину.

У Сили теплішають стосунки з батьками Емре через те, що вона єдине, хто не дає йому зневіритися у житті. боран приїздить до матері. Та невдоволена ним. Він просить її не відхилятися від нього. Сила приїздить до матері і каже, що поїде в Мардіну, аби діяти з Бораном спільно. Силі повідомляють про нову угоду в Мардіні

Боран збирає старійшин роду (великий меджліс). Присутній і батько. Борану дорікають, що той не може розібратися зі своїми жінками, не виконав вироку, розбазарює їхні землі. Боран мовчки все вислуховує. Потім каже ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3306 | Дата: 01.08.2013 | Комментарии (0)

Сила 25 серія

Боран дізнається, що за підставними фірмами, які скуповують його землі, стоїть Сила. Вона сідає до нього в машину, мило каже, як за ним скучила. Він зупиняє машину посеред дороги і починає наїзд. Сила пояснює, що то було давно, вона була зла на нього, думала, що він на неї полює. Боран ображений, як вона могла на нього таке подумати! "Якби не вірила, я б вже не носила твоєї дитини, Боране!". Сила обіцяє, що дасть розпорядження і більше такого не повториться.

Азад прийшов у себе і готовий іти вчитися справі. Перeд роботою Сила провідала Емре, але той її швидко випровадив. Джехан риється у документах Ґізем і дізнається, про підставну фірму. Сила наказує все в Мардіні продати. Ґізем збирається зв'язатися з Оздемірами і перекупити все. Джехан уже ошивається навколо татка і вішає тому лапшу, що Боран пішов проти всіх. Про це повідомляють Фірузу, той уже ледве дихає... Фіруз плаче біля Керсар, що всі його зрадили - доньк ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3307 | Дата: 31.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 23 серія

Джехан каже Силі, що вона помиляється в Борані, той з нею зблизився, аби убити. Сила відповідає, що Джехан такий противний через те, що Боран відібрав у нього Єзду. Той скаженіє і хватає її за горло. Вона наставляє на нього пістолет. Він його вихвачує і заламує її, та не трогає. Каже, що він не вбивця, а мисливець.

Джехан дзвонить Халіму (кілеру), той ще не покинув Стамбула. Джехан обурений. Боран переживає, щоб Сила не наробила дурниць. Сила розмовляє з адвокатом на рахунок знайденої зброї у Борана, Боран дізнається про це пізніше.

Судове засідання. Кенан обурений на Силу, вважає її подружкою вбивці. Боран зрадів, побачивши підтримку Сили в суді. Суд постановляє до кінця слідства утримувати Борана під вартою. Сила приголомшена. Вона обіцяє коханому зробити усе можливе для його звільнення. Тим часом Халім прийшов у поліцію дати свідчення. Він каже, що сам стріляв в Емре, бо захищав честь Борана. Про замовника ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3054 | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 24 серія

Емре проганяє Борана зі своєї палати. Сила залишається. Зінар дізнається, що Джехан звільнений. Кенан якимось чином допитує Халіма, той не зізнається. Боран переймається захопленням земель у Мідьяті, він боїться, що новий господар земель заважатиме йому боротися з традиціями. В цей час Сила приносить йому ключі. У Емре упав життєвий тонус, Сила намагається його привести до життя. Боран та Сила засинають в обнімку у спільному будинку.

Кенан і Боран зустрілися у камері поліцейського відділу. Поки вони перекидалися фразами, повідомили, що Халіма зарізали. Кінці в воду. Кенан і далі дорікає Борану. Боран обіцяє знайти винного. Кенан наказує Борану знайти справжнього вбивцю і встановити справделивість. Зінар допитує сина про стрілянину. Джехан віднікується. Боран зізнається Джехану, що тепер у нього немає доказів вини того.

Сила намагається посадити Емре на інвалідний візок. Той пручається. Він таки сам сідає. Ві ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3042 | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 22 серія

В Емре стріляють. Він помирає на руках у Сили. За кілером біжить охорона, але той сідає в машину і тікає. Джехану доповідає про успіх і що бачив там Борана. Сам Боран нічого не знає. Боран повертається додому і на докоори Джехана обіцяє навчити того, що таке честь і що таке безчестя. Емре везуть у швидкій з трьома кульовими пораненнями і внутрішньою кровотечею. Оскільки останнім біля Емре бачили Борана, на нього падають перші підозри. Сила повідомляє батька Емре, той теж приїжджає в лікарню.

Кенан починає допитувати охорону про інцидент. У розмові спливає ім'я Борана. Кенан починає докоряти Силі, що та спілкується з Боран. Кенан розчарований у Силі, він вважає, що та зрадила його довіру. Сила приїжджає додому до Борана. Її зустрічає Абай. Він проводить її до Борана. "Прошу скажи, що це не ти, ти ж не міг цього зробити". Сила розказує тому, що Борана можуть запідозрити. Боран серед ночі хапає Джехана, звинувачує йог ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3441 | Дата: 26.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 21 серія

(19-20 серії зміщені)

Боран привозить Силу на роботу. Та каже, щоб він її увечері забрав. За цим спостерігає Емре. Він заходить до неї, робить компліменти. Фіруз Ага, який прибув у столицю, дорікає сину за те, що той не справляється з обов'язками роду. Боран звинувачує батька у тому, що той послав Махмута, але батько каже, що не посилав. Фіруз відмовляється приймати внука Сили. Джехан і Есма займаються сексом прямо на машині на пляжі.

Абай жаліється Борану, що його ігнорує Ґізем. Після цього він намагається поговорити з дівчиною, проте та упирається. У неї виступають сльози. Боран пояснює Абаю, що Ґізем у Лондоні під час навчання закохалася в хлопця, вийшла за нього заміж, народила доньку... А три року тому вона втратила їх обох під час аварії...

Сила і Боран проводять вечір разом на природі. Емре слідкує за ними. Емре, до речі, не до кінця вірить у щирість Борана, і допускає можливість виконання ним тр ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3524 | Дата: 25.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 18 серія

Після розмови з Бораном Сила сідає в фургон сама і мчить за Бораном, наздоганяє його, той тікає. "Я не дам тобі отак поїхати! Боране!! Що ж ти робиш Боране? Як же так, Боране! Ти не смієш отак залишити мене, не смієш Боране". Вона в істериці, жене за ним і потрапляє в аварію. Силу забирають в лікарню. Боран про це нічого не знає, йому повідомляють телефоном. Він все кидає і мчить до неї. Ґізем про це повідомляє Абаю. Сила гладить свій гарненький животик і хвилюється за дитину. До вечора вона уже в офісі. Боран вважає, що Сила могла загинути через нього. Він пішов в лікарню вибачитися, але там Емре...

Абай переконує Борана якомога швидше поговорити з Силою: "...якщо ти не з нею, то хтось обов'язково з'явиться і займе твоє місце". Сила допитує Азада, хто розповів про дитину Борану. Джехан шукає нового кіллера, тепер для Емре. В Мардіну доходять чутки, що Сила вагітна від стамбульця. Азад веде доп ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3866 | Дата: 24.07.2013 | Комментарии (3)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »