Головна » Архів матеріалів

Джансу Дере стала наступною дівчиною на обкладинці журналу InStyle з серіалу "Величне століття". Попередній номер був опублікований з Мер'єм Узерлі на обкладинці, тепер настала черга її суперниці по серіалу і хорошої подруги у житті. З'явився невеликий ролик з-за лаштунків нової фотосесії і ми з радістю надаємо вам можливість насолодиться дивовижною красою Джансу Дере.

... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 861 | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (0)

Джансу Дере

Останнім часом настільки почастішали невтішні відгуки про героїню Джансу Дере ФІРУЗЕ, що актриса вже знаходиться на межі краху.

Третій сезон «Величного століття» ще тільки но починається, а нападки на ФІРУЗЕ вже шалені. І, звичайно ж, Джансу дістається не менше, ніж її героїні.

З перших серій нового сезону телеглядачі насторожилися присутністю конкурентки Хюррем. Юна наложниця ФІРУЗЕ зацікавила шанувальників, але, на жаль, цей інтерес дуже швидко закінчився. Поповзли чутки, що актриса Джансу Дере, була схвалена на цю роль завдяки знайомству з Тимуром Савджі. Потім були опубліковані деякі інтерв'ю акторів і учасників знімальної команди «Величного століття» з негативними відгуками про ФІРУЗЕ.

А після заяв самого продюсера Тимура Савджі та коментарів Нур Феттахоглу, Джансу Дере остаточно залилася сльозами.

Тим часом преса продовжила роз ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 1292 | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (1)

Як повідомляє телеканал 1+1, скоро стартує прем'єра турецького серіалу "Сила". Головну роль у ньому грає актриса Джансу Дере, добре відома глядачам за роллю головної суперниці Роксолани, Фірузе, в серіалі "Величне століття. Роксолана".

Серіал розповість про драматичну долю турецької дівчини Сили (Джансу Дере), яку в дитинстві бідні батьки віддали на виховання парі багатіїв у Стамбул. До повноліття у дівчини було все найкраще, але в один момент все змінилося ...

Рідний батько Сили приїжджає у Стамбул і під приводом хвороби матері забирає дівчину додому. Сила намагається звикнути до нового оточення, але не знає, що в тих краях долю дівчат вирішують їхні рідні. Вона навіть не здогадується, що її чекає. Дівчину видають заміж за незнайомого чоловіка - Борана (Мехмет Акіф Алакурт).

Сила стала полонянкою у світі, де закони нічого не значать, а життям людей керують з ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 2367 | Дата: 28.06.2013 | Комментарии (2)

« 1 2 ... 8 9 10