Головна » 2013 » Липень » 31 » 25 серія (31.07.2013)
18:55
25 серія (31.07.2013)
Сила 25 серія

Боран дізнається, що за підставними фірмами, які скуповують його землі, стоїть Сила. Вона сідає до нього в машину, мило каже, як за ним скучила. Він зупиняє машину посеред дороги і починає наїзд. Сила пояснює, що то було давно, вона була зла на нього, думала, що він на неї полює. Боран ображений, як вона могла на нього таке подумати! "Якби не вірила, я б вже не носила твоєї дитини, Боране!". Сила обіцяє, що дасть розпорядження і більше такого не повториться.

Азад прийшов у себе і готовий іти вчитися справі. Перeд роботою Сила провідала Емре, але той її швидко випровадив. Джехан риється у документах Ґізем і дізнається, про підставну фірму. Сила наказує все в Мардіні продати. Ґізем збирається зв'язатися з Оздемірами і перекупити все. Джехан уже ошивається навколо татка і вішає тому лапшу, що Боран пішов проти всіх. Про це повідомляють Фірузу, той уже ледве дихає... Фіруз плаче біля Керсар, що всі його зрадили - донька, син... Абай попереджає Борана, щоб був обережний, бо стіни мають вуха.

Айше прибула Стамбул. Телeфонує Силі, щоб та забрала її. Якась вона побита. Айше жаліється, що її видали заміж за нелюбого. Вона була проти. Чоловік її побив і зґвалтував. І Айшe, взявши приклад з Сили теж втекла. Жінки сидять філософстують про життя і безправ'я жінок. Ділян прибула в Стамбул, мама їй не натішиться. В пориві обговорення Сила скасовує продаж фабрики в Мардіні.

Увечері Сила прямо каже Борану, що не продаватиме фабрику. Більше того відкриє нові проекти. Боран пояснює, що для їх роду земля - це все. Постраждає не лише рід Ґенжо, а й всі люди, хто на ній працює. Сила починає довгу проповідь про інше життя, в якому панують люди, а не традиції. Боран - не проти, але каже, щоб зміни відбувалися повільно. Боран просить Силу залишити цю проблему йому. Наступного дня ж Сила наказує директору прискорити скуповування земель.

Джехан постійно надоїдає Есмі, чим ставить її в незручні ситуації. В решті-решт, Бурхан дізнається, що дружина йому бреше. Увечері він слідкує за нею. Його помічає Джехан і не приходить. Проте він не може до неї дозвонитися попередети, бо вона завчасно виключила телефон. Борхан, витримавши паузу, виходить до дружини і починяє докоряти їй. Та раптом з'являється якась подруга Севінч і "рятує" Есму. Борхан теж типу зовсім випадково зайшов у ресторан.

Боран розмовляє з матір'ю. Вона дуже стривожена, розповідає, що батьку погано, вона уже про скуповування земель, просить сина виправити ситуацію. Боран обурений розмовляє з Джехан і Зінаром. Він повертається в Мардіну, щоб контролювати рід. Силі це не подобається, він проміняв їх на Мардіну. Боран пропонує їхати з нею.

Джеміль за рахунок кредитки Сили програє гроші. Здається, він уже зв'язався з поганими хлопцями.

Категорія: Серії | Переглядів: 3306 | | Теги: 25 серия, 31 июля, сериал сыла | Рейтинг: 3.0/16
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: