Головна » 2013 » Липень » 5 » 5 серія (05.07.2013)
18:19
5 серія (05.07.2013)
Сила 5 серія

Боран пропонує Джемілю дозволити доньці продовжувати навчання. Той погодився, навіть не пискнув. Ділян щиро дякує Силі. Доня дякує батьку і каже, що коли вивчиться на лікаря, буде за ним доглядати.

Боран пропонує Силі зустрітися о п'ятій на ринку. Як тути їй добратися? - пропонує вирішити самій. Але в той же час наказує охороні стежити за нею непомітно. Сила вирушає... Боран уже зачекався, але з 15-хвилиниим запізненням вона приходить. Вони купують деяких речей Силі та книжки, зокрема і Ділян.

Коли вони повертаються додому, Борану повідомляють, що застрелили Хелін, яка намагалася перетнути кордон. Від звичаїв не втечеш. Хелін - двоюрідна сестра Айше. Вирок дівчині винесли старійшини роду, зокрема і Боран Ага (принаймні так розповіли Силі). В той же час Боран із вірним слугою обговорюють цю ситуацію, мов як не старалися, не вдалося сховати дівчину. Прибігає Сила і називає чоловіка вбивцею. Той каже, що вона всього не знає. Цілий вечір та докоряла чоловіку жорстокістю, а того мучила совість.

Брат Борана радить тому розповісти все Силі, а для цього вивезти її в якесь романтичне місце. Айше у розмові з Силою проговорилася, що Боран рятував сестру, а не вбивав. Сила погоджується на побачення. Там вона вибачається перед ним. Сила розмовляє з ним про Єзду. Сила наклюкалася і Боран ледь її дотащив додому. Він поклав її в ліжко, роззув, і вона почала до нього приставати. ЇХНІЙ ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК був більше її ініціативою. Боран мовчки встав з ліжка і вийшов: "Боране, щось не так?". Сила іде за ним і надоїдає. Він її продинамив і вона зла викинула його постіль за двері. "Твоя дружина досі Єзда, спи в її кімнаті". Шум помітила і рідня. Боран сів у машину і кудись поїхав. Нарін каже Азаду, що у парочки теж любов.

Нарін іде до Сили. Вони розмовляють по душам. В цей час Боран приїхав до якоїсь дівчини. Дівчина відноситься до нього боязко, прислуговує. А збурена Сила вже ломиться в кімнату Єзди. На шумок приходить свекруха. Каже, щоб Сила шукала ключ до серця коханого, а не в кімнату колишньої.

На ранок Сила прокинулася з бодуном і пішла шукати Борана. Того ніде не було. Навіть у кімнаті Єзди перевірила! Айше нагадала Силі, що та посварилася з Бораном, і господар засмутився. Боран ночував у брата. А та дівчина - очевидно дружина брата. Боран жаліється брату, що Сила не зважає на його рану на серці. Прибуває парочка - дядько і тітка Сили та починають підлизуватися до Сили. Вона їх проганяє. Саме повернувся Боран. За руку з Борханом він не поздоровався, але прийняв гостей, бо так кажуть традиції. Сила категорично проти.

Про приїзд родичів дізнається і Джеміль. Він уже роззявив рот на спадок дочки і сподівається на милосердну Силу. Бедан (мати Сили) із молодшим сином іде в гості до Сили зі смачними пирогами. Натомість Сила зачинилася в кімнаті. Мати розмовляє з Силою, та зізнається, що перебрала) а також, що посварилася з Бораном через свою дурість. Але ж вона це не навмисне! Сила, яку мати вже вмовила, йшла було миритися, як малий зібрався співати улюблену пісню Борана про Єзду. Сила знову образилася. Тепер черга Борана перепрошувати. Мати назвала сина бовдуром)

А тим часом у Айше, виявляється є хахаль Хусейн (якийсь вантажник), який їй уже назначає побачення. Це побачив Боран і вигнав того з двору. На крик прийшла Сила і почала захищати Айше. Далі дівчата говорять по душам - парочка хоче одружитися, але потрібно виконати всі традиції. Борхан з дружиною обговорюють спадок брата.

Поки чоловік був у душі, Сила взяла ключі і пішла в кімнату Єзди, порозглядала її фото, назвала гарною, як прийшов Боран. Він запитав у неї, чому та тут. Та починає докоряти йому, що він і досі кохає покійницю, а вона нічого не розуміє, бо ніколи не кохала. Після бурного обговорення вони знову цілуються, а він дивиться на фото Єзди. Негідник!

У Стамбулі топ-менеджмент компанії вирішує що робити далі і як повернути Силу. В засіданні бере участь і Емре. Саме дзвонить Сила і просить її забрати зі сльозами на очах. Вона просить його приїхати. Від нього вона ж дізнається, що Борхан хоче відсудити у тієї спадок. Але позов триватиме довго, тому й Борхан хоче увірвати щось зараз. Батько Емре збирається подзвонити міністру і все вирішити. Натомість батько сумнівається, чи Сила хоче повернутися. А також батько не проти мати таку невістку.

Родичі у присутності Борана, батька Борана, Азада обговорюють спадок Сили. Борхан не прямо хоче пояснити, що він - найкращий управлінець. Сила каже Борхану все, що про нього думає. "З такими родичами Силі й ворогів не треба" - Нарін Азаду. Азад не натішиться багатством сестри, він заздрить, жаліється, що приходиться пахати на Борана.

Приготування до сну: "Ти тут не спатимеш" - "Та й не дуже хочеться" (Сила і Боран). В слід Сила кидає в нього подушкою. Проте вночі їй не спиться і вона прокручує відверті розмови з Бораном.
Категорія: Серії | Переглядів: 3789 | | Теги: вперше поцілувались, 5 липня, 9 серія, СИЛА, серіал, 10 серія, перший поцілунок | Рейтинг: 3.8/21
Всього коментарів: 1
1 Лена  
0
Та дівчина- сестра брата Борана, а не його дружина)

Ім`я *:
Email *:
Код *: