Головна » Серії
Сила 17 серія

Після пострілу в будинку починається паніка. Сила відпускає Борана з малим кілером. боран розмовляє з Махмутом (батьком малого). Той виправдовується, що його змусили. Ага не знає на кого сердитися - на його сина, на його бідність. на того, хто замовив чи на свою заможність? Емре через батька хоче повідомити поліцію про випадок. Проте це підслухав Азад і забороняє йому це робити. Боран допитує Махмута, хто замовник, той не каже. Боран забирає сина, щоб того не діставали. У Сили розкривається друге дихання до Борана.

Боран дзвонить Абаю, просить допомоги. Боран втрачає свідомість... Сила теж хвилюється і виїжджає до нього. Джехан телеіоном вичитує Махмута. Розмову чує його батько і докоряє Джехану. Джехан уперся в помсту. Батько каже, що Сила вагітна. Джехан робить батьку різні припущення, що, можливо, Боран -безсплідний, і не він батько дитини Сили. Борана відвозять в будинок до Ґізем і викликають приватного лікаря. ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3359 | Дата: 23.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 16 серія

Сила вийшла від гінеколога, їй погано. І тут Боран з Ґізем. Обоє розгублені і роз'їжджаються... Азад намагається впізнати Нарін. Йому дзвонить батько, шукає Силу. Сила зі сльозами гуляє в парку. Секретарка промовляється Нарін, що Сила в гінеколога на операції. Ґізем телефоном доповідає Абаю про тривожний стан Борана. Начальнику охорони всі дорікають за те, що він не знає, де Сила. Боран картає себе, що Сила з'являється у найнепідходящий момент. Поки Сила не повернулася додому батьки дуже перехвилювалися. І от вирішальний момент, Сила відтягує час, але аборт НЕ зробила. Проте вона хоче зробити аборт. Основні її аргументи - Боран хоче її вбити і гуляє з іншою. Філософію почуттів Борана і Сили намагаються зрозуміти Абай та Ґізем. Серія супроводжується думками, спогадами і монологами Борана і Сили.

Джеліль вважає, що оскільки Боран повертається додому, то рід знайшов когось бідняка. який за невеликі гроші готовий вбити ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 4026 | Дата: 22.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 15 серія

Сила, отримавши фотографії Борана з Ґізем (новою співробітницею) знову наважується на аборт. В той же час наказує детективу дізнатися все про цю жінку. Боран саме має діловий обід з жінкою. Та каже, що було корисно для його холдингу заручитися підтримкою холдингу Оздемір.

На нараді виходить кумедна ситуація: Нарін звонить Азаду по якихось Тим часом Сила шукає шляхи банкроства холдинга Ґенжо. Через це виникає сварка з Емре. Він грозиться звільненням. Всі сварки Сила знаходить Емре в порту. Вона хоче поговорити. Вона розказує, що враз подорослішала, а до цього була наївною дівчинкою. Сила його таки вмовила. Парочка вперше мило поговорила. Але вона не втратила нагоди сказати йому, що вони лише друзі. На запитання "Ти любиш Борана?" Сила відповіла "Я вагітна, Емре". той ледь у воду не впав.

Есма продовжує таємно спілкуватися з Джеханом. Джехан щось ворчить, що Боран все скоро побачить на своєму похороні. Есма при ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 4018 | Дата: 19.07.2013 | Комментарии (1)

Сила 14 серія

Боран від'їжджає з кимось на зустріч. Це помічає Джехан і каже своїм людям, щоб стрілянину в смагляву жінку, яку побачать біля Борана. Тим часом Нарін кудись зникла, Азад боїться, що та зробила найгірше - поїхала до брата. І вони таки зустрілися в парку. Вона просить його убити її, а Азада не чіпати. Дівчина пояснює, що пішла за своїм коханням, бо його сім'я тримала їх за рабів. Хоча рабом є він. Сила згадує момент одруження. Боран наводить на неї пістолет. "Твоя зрада була найболючішою". В цей момент Борану дзвонить Сила, починаючи переконувати того, що вона його не зраджувала, а повстала проти традицій. Далі Сила каже, щоб той повстав проти традицій, але це вже слухає Нарін. Боран віддав їй телефон, а сам відійшов. Пролунав постріл... З'являється Джехан. Боран наводить на нього пістолет. Джехан каже, щоб той не робив помилки, щоб не вбивав Нарін. Він прийшов його врятувати. Сам Боран цьому не вірить! Здається, Д ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3343 | Дата: 18.07.2013 | Комментарии (1)

Сила 13 серія

Борану голос має доставити якийсь конверт. Емре пропонує Силі декий час не бачитися. Та пояснює, що рід і йому виніс вирок, як співучаснику. Джеліль біля офісу Сили цілиться в неї, але вистрелити не зміг. Борану хтось постійно зливає інформацію про неї та її близьких. Джеліль дзвонить Бедар, жаліється, що його побили. Вони сваряться. Той весь в сльозах.

Борану доставляють конверт з фотографіями Сили на вулиці в оточенні Емре. Особливо відвертих немає, але Борану і ті не подобаются.

Джехан. відповідаючи на запитання Борхана: "Що ви зробите з Силою, коли знайдете?", каже, що вмовить повернутися додому. У розмові з Есмою (дружиною Борхана) Джехан каже, що всі справи вирішує він, а Боран лише для краси. Борану голос доповідає, що все підготовлено, той зможе увійти в дім.

Джеліля рибалки виловили в морі. Він ще живий, швидка його везе, той стрибнув з мосту. Служниця купила Силі якусь штучку (можливо, ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3083 | Дата: 17.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 12 серія

Сила, почувши, що люди з Мардіни у Стамбулі, зніяковіла. В гості до Сили прибуває подруга Пелін. Її зустрічають Азад і Нарін. Джехан розмовляє з тіткою Сили про те, де вона знаходиться. Тітка рекомендує пошукати в холдингу. Сила виходить з офісу. Машини досі немає, Сила і Емре хвилюються. В цей час явився Борхан і почав скандалити з Силою. Вона сідає в бус і від'їжджає. Емре обіцяє про все доповісти прокуророві. Але Сила проти, вона каже, що він хороша людина, він теж хоче змінити звичаї. Емре впевнений, що Боран безсилий у Стамбулі. Азі доповідають про кожен крок Сили. Він ні слова не розповідає Джехану.

Емір, молодший брат Сили, каже матері, що про Силу погані слухи пішли і він її сам уб'є.

Сила вибачається перед Бораном, той все розуміє... Каже, що якщо з нею щось трапиться, то він не зможе жити. А вона каже, що він не здатен на вбивство. Той зізнається їй у коханні. Вона - теж. Її розбудив Азад. Вони розм ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3615 | Дата: 16.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 11 серія

Нарін не подобаються близькі стосунки Сили та Емре. Сила починає вникати у справи. Емре і Сила не знаходять розуміння. Увечері Сила попросила його геть, тому це не сподобалося. Він запропонував ї одружитися, але та відповіла, що вже одружена.

До Борана приходять Джехан з батьком і повідомляють, що Сила і Нарін уже дуже далеко, вони втекли. Боран спочатку накинувся на Джехана, а потім пішов у кімнату Сили все трощити. Страждає і Айше.

Рідня сідає обговорювати ситуацію. Мати Борана проклинає рід Джеміля.

Боран побував в аеропорту... бродить під дощем... зустрівся з Абаєм у церкві... Боран ображений - він відкрив їй своє серце, довіряв їй, ризикував своїм життям. Боран боїться того, що може зробити, він хоче все знищити, все дощенту.

Рід починає допитувати Джеміля на причетність до втечі. Той все заперечує. Його попереджують, що в такому разі той має виконати свій обов'язок, або той не зможе ходити з ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3270 | Дата: 15.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 10 серія

Батьки Нарін сваряться через пригнічену дочку. Батько вважає, що матір її сильно засмучує гнобленням зятя і нагадує тій, що вона й сама не панського роду.

Хусейн зізнався Айше у крадіжці і та на нього образилася.

Емре готує приватного пілота для взльоту в екстремальних умовах. Борхана радує його дорогий адвокат.

Батько і дядько Борана приходять просити того, щоб він посприяв у бізнесі Джехана, тиснуть на нього. Боран пояснює, що не хоче з ним мати справи, бо той знищив його товару на 300 тисяч лише, щоб насолити йому.

Сила і Азад готуються до другої спроби втечі. Сила дарує Айше мобільний. Нарін довго збирається. Далі Сила ніяк не може попрощатися зі своїми враженнями від своєї кімнати. І досиділися до того, що повернувся Боран. Вони йому запудрили мізки і доки той пішов розглядати кімнату Єзди, вони втекли. Боран вирішив почистити кімнату екс-коханої. По дорозі трійця відвезла до батьків велосипе ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 4567 | Дата: 12.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 9 серія

Емре бачить сюжет по телевізору, в якому Сила виявила бажання залишится в Мардіні, і дуже розлютився. Він телефонує дівчині і допитується про стосунки з Бораном. Та нічого не розповідає і кладе трубку. Тим часом мати Бедар готується до святкування Дня народження Сили. До речі, Емре її не привітав з Днем народження.

З тортами Бедар із чоловіком і дітьми ідуть в гості до Сили. Про день народження ніхто там не знає. Виявляється, Сила святкувала День народження 9 травня - день, коли її віддали названим батькам, а спражній день народження - сьогодні. Батько і матір розповідають історії з дитинства Сили, як вона хотіла обрізання і як упала в колодязь.

Боран за допомогою Абая експресом готує Силі подарунок. За столом при Силі свекруха згадала самогубцю Сулеймана і Силу знудило. Та себе звинувачує у його смерті.

В парку наречений Айше і Хусейн влаштовують через неї бійку. Ібрагім допитується у Лусін, чи вона йог ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3903 | Дата: 11.07.2013 | Комментарии (1)

Сила 8 серія

Палац Борана атакують журналісти. Ні Боран ні його дружина не хочуть з ними розмовляти. Батько Борана докоряє тому, що не знаходить управи на жінку.

Емре дзвонить Силі і назначає їй зустріч на завтра о п'ятій. Заходить Боран і перериває розмову. Він збирається перевезти її в інший маєток.

Журналісти приходять до батьків Сили. Не зважаючи на те, що Фіруз Ага заборонив спілкуватися з журналістами, Джеміль тріщить з ними.

Боран і Сила тікають з маєтку. За ними - журналісти. Журналісти від них відстають і губляться.

Джейхан наказує своїй людині розказати всю історію кохання Борана і Сили журналістам, хоча Боран заборонив з ними спілкуватися усьому роду.

Фіруз ага бачить Джеміля по телевізору і вичитує того, щоб не забувався. Джеміль, вийшов, посупивши носа: "Все зміниться, Фіруз Ага, все зміниться. Ви не вічні аги... Моя донька все змінить. І я змінюся!"

Сила вперше виходить до журнал ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3170 | Дата: 10.07.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 »