Головна » 2013 » Липень » 15 » 11 серія (15.07.2013)
18:51
11 серія (15.07.2013)
Сила 11 серія

Нарін не подобаються близькі стосунки Сили та Емре. Сила починає вникати у справи. Емре і Сила не знаходять розуміння. Увечері Сила попросила його геть, тому це не сподобалося. Він запропонував ї одружитися, але та відповіла, що вже одружена.

До Борана приходять Джехан з батьком і повідомляють, що Сила і Нарін уже дуже далеко, вони втекли. Боран спочатку накинувся на Джехана, а потім пішов у кімнату Сили все трощити. Страждає і Айше.

Рідня сідає обговорювати ситуацію. Мати Борана проклинає рід Джеміля.

Боран побував в аеропорту... бродить під дощем... зустрівся з Абаєм у церкві... Боран ображений - він відкрив їй своє серце, довіряв їй, ризикував своїм життям. Боран боїться того, що може зробити, він хоче все знищити, все дощенту.

Рід починає допитувати Джеміля на причетність до втечі. Той все заперечує. Його попереджують, що в такому разі той має виконати свій обов'язок, або той не зможе ходити з високопіднятою головою, він має пролити кров дочки. Той погоджується. Тим часом Керсар втішає Айше. Кличуть Борана, який за звичаєм має убити свою сестру. Старійшини оголошують вирок. Джеміль повертається додому і каже в сльозах, що треба виконати вирок. Натомість Бедар каже, що їй однаково буде, як їй дивитимуться в очі люди, хай її краще покарають на площі Мідьят, але щоб діти були живі. "Якщо ти позбавиш життя Азада і Силу, я не позволю тобі бачитися із молодшими дітьми. Я присягаюся..."

Завтра Боран їде в Стамбул, а сьогодні він розмовляє з Абаєм. Він уходить від розмови про покарання. Боран просить з собою Абая. Той просить, аби той вгамувався і діяв розсудливіше. Проте Боран тепер не може довіряти ні коханій, ні сестрі.

Вранці Сила і Нарін розмовляють по душах. Сила каже, що не спала цілу ніч. За Силою прилітає вертоліт. Азад теж хоче на роботу. Емре обіцяє йому підшукати для його середньої освіти. Силі дають особистого охоронця та "чарівний" браслет з "червоною" кнопкою. Боран, як "міцний горішок", бере пістоля і відправляється у Стамбул. Мати дає останні настанови, просить передати Нарін, що вона її пробачила, і просить привезти пасмо її волосся. Айше в сльозах. Джеміль усю ніч просидів у дворі.

Сила прибула в офіс "Ozdemir Holding" неймовірно красивою, на шпилбках і в короткій сукні. Емре готує Силу до сьогоднішньої наради, оскільки та нічого не розуміє в бізнесі. Емре вибачається за тиск на неї увечері і зізнається їй у нйщиріших почуттях. Сила каже, що їхні почуття залишилися у минулому... Борхан розлючений через повернення Сили. Сила роздивляється фото званих батьків і плаче, каже, що їх не підведе. Сила починає засідання. Вона обіцяє продовжувати справу батька і докладе до цього максимальних зусиль. Сила починає вникати у справи. Емре всіляко намагається допомогти. Після конференції Сила докоряє тому, що він її постіно перебиває. Той ображається. Сила вибачається і спихує все на нерви.

Боран та Абай мчать в аеропорт. Абай хоче привести до тями Борана, проте той його не чує. Бедар приходить і розмовляє з Айше, цікавиться, куди поїхав Боран. Бедар розмовляє з Кадир. Керсар всіляко її звинувачує у всіх гріхах, веде себе надто егоїстично. Натомість Бедар же пропонує об'єднатися і підтримати одна одну. "Пані, слухай мене не вухами, а серцем". Керсар непохитно стоїть на своїх звичаях.

Сила дзвонить Айше та бере слухавку, а потім кидає. Потім знову бере і все їй висказує, каже. щоб більше не дзвонила. Айше розказує тій, що Боран заради неї повикидав речі Єзди. Сила пояснює, що в неї не було іншого виходу, аргументує важливістю справ у Стамбулі. Айше каже, що Боран уже поїхав за нею.

Боран прибув у Стамбул в житло Джехана. Джехан розказує, що у батьків Сили є стара вілла, але Сили там немає, лише її родичі. Джехан відправляється до родичів дізнатися, де Сила. Тим часом Боран робить якийсь дивний дзвінок комусь, хто слідкує за Силою.

Категорія: Серії | Переглядів: 3269 | | Теги: 15 липня, 15 июля, 11 серія, 11 серия | Рейтинг: 3.2/20
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: