Головна » 2013 » Липень » 12 » 10 серія (12.07.2013)
19:01
10 серія (12.07.2013)
Сила 10 серія

Батьки Нарін сваряться через пригнічену дочку. Батько вважає, що матір її сильно засмучує гнобленням зятя і нагадує тій, що вона й сама не панського роду.

Хусейн зізнався Айше у крадіжці і та на нього образилася.

Емре готує приватного пілота для взльоту в екстремальних умовах. Борхана радує його дорогий адвокат.

Батько і дядько Борана приходять просити того, щоб він посприяв у бізнесі Джехана, тиснуть на нього. Боран пояснює, що не хоче з ним мати справи, бо той знищив його товару на 300 тисяч лише, щоб насолити йому.

Сила і Азад готуються до другої спроби втечі. Сила дарує Айше мобільний. Нарін довго збирається. Далі Сила ніяк не може попрощатися зі своїми враженнями від своєї кімнати. І досиділися до того, що повернувся Боран. Вони йому запудрили мізки і доки той пішов розглядати кімнату Єзди, вони втекли. Боран вирішив почистити кімнату екс-коханої. По дорозі трійця відвезла до батьків велосипеда. Через це Сила надовго затрималися. Нарін постійно ниє. Боран відвозить речі на місце гибелі Єзди і розмовляє з нею. Мати Сили відчуває, що донька хоче тікати. Мати і Сила - в сльозах. Боран тим часом над урвищем розпаковує речі Єзди, зізнається у коханні Силі...

Нарешті вони зустрілися з Емре. Сила в істериці, Емре ледь пересадив її у свою машину. Бедар розповідає чоловікові, що коли доня пішла, у неї на душі стало неспокійно. Ось над Бораном пролетів літачок) Всі уже в літаку. Дівчата в сльозах.

Боран повернувся додому. Джехану повідомляють, що бачили Силу в аеропорту разом з Азадом і Нарін. "Принцеса так довго чекала, бо намагалася їх вмовити". Квартет пересів у мікроавтобус і їде Стамбулом. Джеміль дзвонить Азаду, той не відповідає.  Сила згадує Борана. Боран дзвонить Азаду. Трубку хоче взяти Нарін, проте Сила каже, що сама пердзвонить братові, коли приїдуть додому.

У новому будинку камери, сигналізація і сорок охоронців. "Втекла з одного полону і потрапила в інший" - Сила. Також улюблена служниця Сили. Азад і Нарін ніяково освоюють нову кімнату. Вони не знають, як далі жити під страхом смерті. Знову дзвонить батько Азаду і той бере трубку. Він каже, що в Стамбулі. Батько випускає телефон і падає без свідомості.

Уже вечір. Сила прийняла ванну і чепуриться у своїй розкішнінй кімнаті. Сила дзвонить додому до батьків. Вони бояться брати трубку. Матуся в сльозах бере трубку. Батько біля неї. Сила каже, що їх теж забере. Батко благає її повернутися, каже, що їх закопають живими. Сила хоче змінити звичаї. Батько в сльозах каже, що сам її уб'є, якщо вона не повернеться. Джехану не териться розправитися з усіма, проте батько його застерігає: Боран і сам знає, що в таких випадках робити. Джеміль шукає паспорти і збирається тікати, проте Бедар не поспішає. Емре бачить, що Сила стала холодною до неї. Крім того Емре підготував заяву про розлучення, але Сила не готова її зараз підписати.

Боран починає хвилюватися за Силу. Але він вважає, що Сила десь затрималася. Мати ж наполягає, щоб той дзвонив. Боран висилає охоронця до тещі, він впенвнений, що Сила в неї.

Категорія: Серії | Переглядів: 4567 | | Теги: 10 серия, 12 липня, 10 серія, 12 июля | Рейтинг: 3.3/42
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: