Головна » 2013 » Липень » 29
Сила 23 серія

Джехан каже Силі, що вона помиляється в Борані, той з нею зблизився, аби убити. Сила відповідає, що Джехан такий противний через те, що Боран відібрав у нього Єзду. Той скаженіє і хватає її за горло. Вона наставляє на нього пістолет. Він його вихвачує і заламує її, та не трогає. Каже, що він не вбивця, а мисливець.

Джехан дзвонить Халіму (кілеру), той ще не покинув Стамбула. Джехан обурений. Боран переживає, щоб Сила не наробила дурниць. Сила розмовляє з адвокатом на рахунок знайденої зброї у Борана, Боран дізнається про це пізніше.

Судове засідання. Кенан обурений на Силу, вважає її подружкою вбивці. Боран зрадів, побачивши підтримку Сили в суді. Суд постановляє до кінця слідства утримувати Борана під вартою. Сила приголомшена. Вона обіцяє коханому зробити усе можливе для його звільнення. Тим часом Халім прийшов у поліцію дати свідчення. Він каже, що сам стріляв в Емре, бо захищав честь Борана. Про замовника ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3053 | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

Сила 24 серія

Емре проганяє Борана зі своєї палати. Сила залишається. Зінар дізнається, що Джехан звільнений. Кенан якимось чином допитує Халіма, той не зізнається. Боран переймається захопленням земель у Мідьяті, він боїться, що новий господар земель заважатиме йому боротися з традиціями. В цей час Сила приносить йому ключі. У Емре упав життєвий тонус, Сила намагається його привести до життя. Боран та Сила засинають в обнімку у спільному будинку.

Кенан і Боран зустрілися у камері поліцейського відділу. Поки вони перекидалися фразами, повідомили, що Халіма зарізали. Кінці в воду. Кенан і далі дорікає Борану. Боран обіцяє знайти винного. Кенан наказує Борану знайти справжнього вбивцю і встановити справделивість. Зінар допитує сина про стрілянину. Джехан віднікується. Боран зізнається Джехану, що тепер у нього немає доказів вини того.

Сила намагається посадити Емре на інвалідний візок. Той пручається. Він таки сам сідає. Ві ... Читати далі »

Категория: Серії | Просмотров: 3037 | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)