Головна » 2013 » Липень » 29 » 24 серія (30.07.2013)
18:41
24 серія (30.07.2013)
Сила 24 серія

Емре проганяє Борана зі своєї палати. Сила залишається. Зінар дізнається, що Джехан звільнений. Кенан якимось чином допитує Халіма, той не зізнається. Боран переймається захопленням земель у Мідьяті, він боїться, що новий господар земель заважатиме йому боротися з традиціями. В цей час Сила приносить йому ключі. У Емре упав життєвий тонус, Сила намагається його привести до життя. Боран та Сила засинають в обнімку у спільному будинку.

Кенан і Боран зустрілися у камері поліцейського відділу. Поки вони перекидалися фразами, повідомили, що Халіма зарізали. Кінці в воду. Кенан і далі дорікає Борану. Боран обіцяє знайти винного. Кенан наказує Борану знайти справжнього вбивцю і встановити справделивість. Зінар допитує сина про стрілянину. Джехан віднікується. Боран зізнається Джехану, що тепер у нього немає доказів вини того.

Сила намагається посадити Емре на інвалідний візок. Той пручається. Він таки сам сідає. Він каже, що не хоче, щоб вона його бачила у такому стані. Він хотів прожити з нею все життя, а не щоб вона була нянькою. Сила сумує і плаче на лавочці на березі. Увечері боран дарує Силі білого коня. А вдома парочці влаштували романтичний вечір.

У ліжку Силу чекає нова весільна сукня. Боран робить Силі пропозицію руки і серця. Сила каже "Так!". Якщо Боран влаштує весілля, то і рід і пліткарі мають стихнути.

І ось настала довго очікувана мить їх усамітнення... Коротше уже ранок і вони голишом годують один одного:))

Азад після своєї провальної угоди упав духом, переодягнувся у сільський одяг і ходить двором "свиням хвости крутить"

Тим часом рід намагається встановити, хто захоплює землі. Перші люди уже почали відходити від роду. Ґізем знаходить підставну фірму і думає. що за нею стоїть Джехан. Боран в це вірить. Та пізніше Ґізем повідомляє, що фірма належить до холдингу "Оздемір" (Сили). Боран саме приїхав під нього забирати Силу, і в нього відпало усе бажання.

Категорія: Серії | Переглядів: 3037 | | Теги: 30 июля, сериал сыла, 24 серия | Рейтинг: 3.4/17
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: