Головна » 2013 » Липень » 29 » 23 серія (29.07.2013)
18:42
23 серія (29.07.2013)
Сила 23 серія

Джехан каже Силі, що вона помиляється в Борані, той з нею зблизився, аби убити. Сила відповідає, що Джехан такий противний через те, що Боран відібрав у нього Єзду. Той скаженіє і хватає її за горло. Вона наставляє на нього пістолет. Він його вихвачує і заламує її, та не трогає. Каже, що він не вбивця, а мисливець.

Джехан дзвонить Халіму (кілеру), той ще не покинув Стамбула. Джехан обурений. Боран переживає, щоб Сила не наробила дурниць. Сила розмовляє з адвокатом на рахунок знайденої зброї у Борана, Боран дізнається про це пізніше.

Судове засідання. Кенан обурений на Силу, вважає її подружкою вбивці. Боран зрадів, побачивши підтримку Сили в суді. Суд постановляє до кінця слідства утримувати Борана під вартою. Сила приголомшена. Вона обіцяє коханому зробити усе можливе для його звільнення. Тим часом Халім прийшов у поліцію дати свідчення. Він каже, що сам стріляв в Емре, бо захищав честь Борана. Про замовника не зізнається. Крім того прийшов аналіз відеозапису з місця події, який вказує на те, що вбивця - не Боран. Борана звільняють. Халім заарештований.

Азад веде переговори стосовно нових машин з розливу олії, і, здається, успішно. До слова, вартість такої 470 тисяч доларів. Правда і сам розпоряджається такою сумою. Згодом стає відомо, що фірма уже збанкротувала... Азаду - кінець. Але Сила йому пробачає, той відчуває себе лохом.

Боран, розуміючи, що пістолет підкинув Джехан, звільняє того, а його обов'язки передає Ґізем. Джехана дуже приголомшила новина про його звільнення з уст Ґізем. Джехан обурений двзнить Борану, той його відшиває. Джехан злющий розбиває телефон.

Джехан у ліжку з Есмою планує спільне майбутнє - відібрати майно у Сили і у Борана. Есма потихеньку плаче через свій нещасливий шлюб. Люди Джехана продовжують рити під компанії, що скуповують його землі.

Родичі Сили, розуміючи, що їм у Стамбулі не місце збираються повернутися додому у Мідьят - Еміру не подобається у школі, Азад лоханувся, Джеліль не відчуває рідної землі...

Кенан тепер винить Силу в тому, що це сталося через стосунки з Бораном, хоч і знає, що Боран не винен. Крім того Кенан звільнився і з посади директора холдингу. Сила просить його повернутися. Лікарі повідомляють, що в Емре пошкоджений спинний мозок і він не зможе ходити. Сила заходить в палату до Емре і довго з ним розмовляє. Повідомляє, що той не зможе ходити. Сила каже, кому той повірить, так і буде. До них заходить і Боран. Емре обурений. Боран намагається виправдатися, але врешті уходить. Сила залишається...

Категорія: Серії | Переглядів: 3051 | | Теги: сериал сыла, 23 серия, 29 июля | Рейтинг: 3.2/20
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: