Головна » 2013 » Вересень » 19 » 60 серія (19.09.2013)
19:50
60 серія (19.09.2013)
Сила 60 серія

Зінар, розуміючи, що не здатен керувати кланом, збирає збори і передає свою посаду Борану. Для Борана - це велика честь, але він відмовляється. Ділявер підгнімає питання Заліхи, яку він бачив у кімнаті Сили. Через неї на клан Генжо може напасти клан Берзана. Проте невістка підставляє іншу дівчину, роблячи вигляд, що Ділявер обізнався. Ділявер після цього зразу ж доповідає Берзану, що у Борана - не та дівчина.

Еміра викрали з вулиці люди в чорному і привозять до Берзана. Малий плаче. Берзан спокійно пожимає йому руку, представляється другом Борана. А потім грають на приставці у футбол. Діти, які бачили, що Еміра викрали, повідомляють вчительку, а та - Джеліля. Увечері Берзан з малим дивляться мультик "Мадагаскар". За Еміром приїжджає Боран. Берзан його щиро приймає. Потім обох спокійно відпускає.

Джарен, яку запросила Сила додому по роботі, помічає Заліху. Потім про це розповідає Діляверу. Заліха на сьомому місяці вагітності. Цього дня її прихвачує живіт, у неї виявляють цукровий діабет. Заліха зізнається, що Берзан її згвалтував, і від нього вона вагітна (теж з першого разу). Дівчина хотіла застрелитися, але вчасно пибув Семіх.

Протягом серії Берзан і Заліха кожне у своїй уяві згадують напружені моменти спільно проведеного часу. Кевсар мило спілкуєтьсяз Силою і Бедар. Також спокійно спілкуються між собою Зінар з Фіруз. Шиван вижив, він потихеньку одужує, над ним постійно сидить сестра Айше, а біля неї Хусейн)

Хтось вдерся у будинок Джарен і влаштував там розгардіяж. Жінка викликає до себе Ділявера і поліцію. Наступного дня Берзан зізнається Діляверу, що це його рук справа, і попереджує. Ділявер дізнається, що Сила готує свій заміський маєток і про це повідомляє Берзан, але з умовою, що той забуває його і його близьких.

Категорія: Серії | Переглядів: 2802 | | Теги: 19 сентября, 60 серия, сериал сыла | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: