Головна » 2013 » Вересень » 17 » 58 серія (17.09.2013)
19:44
58 серія (17.09.2013)
Сила 58 серія

Семіх і заліха кохали одне одного з самого дитинства, але стали заручниками батьківської заборони. Берзан вирішив свататися до Заліхи. Використавши свій вплив, він заставив батьки Заліхи погодитися на шлюб, проте пара втекла. Боран розуміє, що ці негідники прикривають свою обмеженість і бездушність місцевими традиціями.

Батько Заліхи заявився до Борана, кається і каже, що хоче захистити доньку. Боран не поспішає віддавати дівчину, посилаючись на обіцянку Семіху. Батько просить хоча б побачити її. Боран вирішує обговорити це питання з дівчиною. А в цей час батько допопвідає Берзану і мовчазно підтверджує згоду на виконання вироку.

Берзану сниться, як він убиває Заліху. Він прокидається і йде до дружини в ванну.

Зінар повертається в Марідну. Ділявер категорично відмовляється повертатися. Його вже дістало слухатися батька. Берзан виходить на Ділявера, пропонує тому разом виконати вирок.

Сила не розмовляє з Бораном після того, як він грубо з нею повівся. А Зайнеб вона наказує не наближатися до Борана. Врешті-решт через ревнощідружини, Борану приходиться зізнатися, що він захищає Заліху.

Рідні нарешті вдається вмовити Джеліля пустити Ділян до школи. Проте сама Ділян уже перехотіла вчитися, хоче сидіти вдома.

Заліха погоджується зустрітися з батьком. За тим стежать люди Берзана. Батька пересаджують з однієї машини в іншу. В цей час Берзан дізнається про лікарку Зайнеб і прямує до неї. Шиван його не пускає. Берзан в нього стріляє. Охоронці Борана чомусь не чинять великого опору. Берзан заходить у квартиру.ю але нікого там не застає. Боран і Зайнеб пливуть на яхті. Боран каже тій, що вони бачаться в останнє. Зайнеб зізнається, що заздрить Силі, хотіла б опинится на її місці. Заліха з батьком спілкуються у каюті, плачуть.

Сила стежила за Бораном, побачила його із Зайнеб, зібрала речі і з'їхала.

Категорія: Серії | Переглядів: 2601 | | Теги: 17 сентября, сериал сыла, 58 серия | Рейтинг: 3.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: