Головна » 2013 » Липень » 3 » 3 серія (03.07.2013)
18:43
3 серія (03.07.2013)
Сила 3 серія
Сила біжить, Джейхан стріляє, двічі. Азад вибігає і перехвачує собою кулі. Прибуває Боран і "наїжджає" на брата, що той вистрелив у його дружину та б'є того в лице. Борану допомагає його інший брат Абай. Боран везе Силу додому, по дорозі заїжджають до джерела, де вони вперше зустрілися.

Батько Борана, каже, що він виніс вирок і своїй дочці. Мати в сльозах: "Горіли б ці звичаї, скільки людських життів вони забрали!". Боран перед сім'єю поснює, що вивіз Силу в місто, і вона відійшла, а Джейхан її викрав. Навіть батько Джейхана не вірить сину. Джейхан ображений, що батько повірив не синові, а племіннику.

Боран пояснює Силі, якщо її уб'ють, то привезуть її 12-річну сестру, такі традиції. Нарін сидить в лікарні біля Азада, "зализує рани".

Парочка вкладається спати. Сила просить вийти Борана з кімнати, бо вона переодягається. Той виходить. Далі Боран вкладається спати на підлозі, бо та завередувала. Вони імітують щасливе подружжя.

На ранок поліцай приходить допитувати Азада. Той нікого не видає. Боран снідає з матір'ю, а Сила залишилася у кімнаті. Матері це не подобається.

Матір помічає у Борана порізану руку і розуміє, що кров на простирадлі - синова: "Якщо ти не можеш зробити з неї людину, я зроблю". Після цього мати свариться з Силою через одяг дівчини і дає тій ляпаса. Сила сидить плаче. Боран іде розбиратися до матері. Мати відверто пояснює, що між ними (з Бораном) - війна.

До рідних приїжджають звані батьки. Тим пояснюють, що донька поїхала світ за очі, та замилюють очі. Джеміль іде до Борана і попереджує, що приїхалі звані батьки, і можуть бути проблеми. Аркан іде в поліцейський відділок і там дізнається про весілля за обміном. Йому показують дорогу до Борана. Батько сподівається на свої впливові зв'язки. Боран розказує Силі, що приїхали її батьки. Та зраділа: "Я врятована, мене заберуть звідси)))". Джейхану доповідають, що Борана справді всі бачили за пошуками Сили.

Батьки приїхали до Борана. Той їх привітно зустрів. Звані батьки розмовляють у колі з батьками Борана. Виходить Сила, дуже зраділа. Батьки кажуть: "Іди збирайся, розкажеш усе в дорозі". Сила плаче і каже, що не може нікуди поїхати. Рідна матір докоряє батьку, той уже не знає, чого дружина хоче. В цей час у Борана, Аркан: "У цій країні є права, норми, закони". Батько Борана: "У цій ситуації однаково набрехали і вам, і нам!". Сила пояснює званій матері, що через її від'їзд уб'ють Азада і Нарін. Вона пропонує матері викрасти їх. Азаду вельми кортить дізнатися, як там "стамбульці"? Батьки їдуть в Анкару, обіцяють за день все владнати. Звана матір докоряє рідній, що продала Силу. Та відповідає зі сльозами на очах, що їй відрубали обидві руки. По дорозі в аеропорт звані батьки потрапили в аварію, зіткнулися з вантажівкою, і обоє, царство їм небесне... Сила падає без свідомості.

Матір Борана подобрішала, пропонує сину відвезти Силу до батьків. Ті йдуть. На виході з будинку вони зустріли Джейхана, який знову прийшов доказувати брехню брата. Сила стає на сторону чоловіка і підтверджує слова Борана. Джейхану знову ніхто не повірив.

Силу відвозять в морг... Азад з Джемілем починають ділити спадок. Можливо, Сила була єдиною спадкоємицею великого холдингу. Приїжджають родичі званих батьків, які будуть робити похорон. Вони звинувачують у всьому Силу, в розмові з Бораном забороняють брати участь у похороні. Тому Боран у наказовій формі залишає Силу вдома. Сила починає шантажувати чоловіка тим, що вони ще не були разом. Емре (екс-коханий Сили) підтримує дівчину телефоном. Сила у розмові зі свекром каже, що він їй батько. Боран через це розгніваний і ледь не зґвалтував ту.
Категорія: Серії | Переглядів: 4552 | | Теги: 5 серія, серіал, СИЛА, 6 серія | Рейтинг: 2.6/18
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: