Головна » 2013 » Липень » 25 » 21 серія (25.07.2013)
18:33
21 серія (25.07.2013)
Сила 21 серія

(19-20 серії зміщені)

Боран привозить Силу на роботу. Та каже, щоб він її увечері забрав. За цим спостерігає Емре. Він заходить до неї, робить компліменти. Фіруз Ага, який прибув у столицю, дорікає сину за те, що той не справляється з обов'язками роду. Боран звинувачує батька у тому, що той послав Махмута, але батько каже, що не посилав. Фіруз відмовляється приймати внука Сили. Джехан і Есма займаються сексом прямо на машині на пляжі.

Абай жаліється Борану, що його ігнорує Ґізем. Після цього він намагається поговорити з дівчиною, проте та упирається. У неї виступають сльози. Боран пояснює Абаю, що Ґізем у Лондоні під час навчання закохалася в хлопця, вийшла за нього заміж, народила доньку... А три року тому вона втратила їх обох під час аварії...

Сила і Боран проводять вечір разом на природі. Емре слідкує за ними. Емре, до речі, не до кінця вірить у щирість Борана, і допускає можливість виконання ним традицій. Сила запросила Борана додому. На пряме запитання Джеліля про вирок, Боран каже, що не може нічого обіцяти, але зробить все можливе для їх захисту.

У Мардіні знову якась дівчина втекла, Джехан береться її відшукати. Натомість Боран хоче сховувати її. Сила пропонує на цю ніч прихистити дівчину (Рокен) у свому будинку. Дівчину всі зустрічають в аеропорту. Борану якимось вдається вихопити дівчину з рук Джехана. Дівчина сидить у Сили вдома і всльозах розповідає свою історію, як її брат підслухав розмову її з коханим і оголосив вирок. На ранок Сила відвозить дівчину до своєї подруги Пелін.

Емре, дізнавшись, що Сила у Пелін дзвонить чомусь Пелін і викликає її на зустріч. Дівчина, покинувши Рукен і забравши охоронця від'їжджає. В цей час брат дівчини слідкує за всим і заходить в будинок. Емре переконує Пелін, що начитався книжок про традиції, і Боран не відступиться від них. Пелін також розказує про Рукен. Тим часом дівчину відтаскують і скидують з мосту... Пелін повернулася додому, але... уви...

Сила приїжджає в офіс і здивована, що Емре там немає. Її холдинг скуповує землі в Мідьяті на підставні фірми. Джехан уже дізнався про рейдерство і з братом вони приймають контр-міри.

Сила в істериці. Боран і Джехан сцепляються. Джехан натякає йому на його дружину і сестру. Боран дає тому в морду. Силі дзвонить поліція і повідомляє про самогубство. Увечері Сила і Боран обговорюють свої сили та вирок Силі.

Кіллер доповідає Джехану, що не зміг вбити Емре через велику кількість охорони. Емре зупинився в невідомому місці, сидить в машині роздумує. До нього підходить кіллер і цілиться. Його спугнула інша машина. Емре нічого не помітив. Ввечері Емре приїжджає до будинку Сили і, зустрівши Борана, починає погрожувати тому.  Розійшовшись, в Емре стріляють.

Категорія: Серії | Переглядів: 3522 | | Теги: 25 июля, 21 серия, сериал сыла | Рейтинг: 2.7/30
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: