Головна » 2013 » Липень » 1 » 1 серія (01.07.2013)
19:11
1 серія (01.07.2013)
1 серіяСеріал починається зі сцени, у якій матір віддає свою 3-річну донечку якомусь невідомому чоловіку на Мерседесі 80-х років, стонучи "Сило!". Bона просить свого чоловіка, у якого на руках такий же малий син, щось зробити. Проте той дивиться мовчки, наче так і має бути.

У наступному кадрі якийсь хлопець з дівчиною Наріною тікають від переслідувачів на сучасному джипі Nissan Pathfinder. Серед переслідувачів, здається її брат. Тут з'являється він (брат) з рушницею. Вона просить Борана не вбивати хлопця.  Дівчина відходить. Починається розмова між чоловіками. Але ніхто нікого не вбив.

Наступна сцена. Діди з чоловіками (мабуть синами) радяться щодо викрадення дочки. В центрі уваги - Боран. Чоловік має вбити дівчину або чоловіка. Чиєсь вбивство може спровокувати велику різанину між сімейними кланами. Його батько заради мирного вирішення радить взяти дівчину з їхнього роду. Боран вирішує віддати сестру заміж, а сам бере заміж дівчину з їхнього роду. Проте тій дівчині ще не має 12 років (!).

Щось вони передумали віддавати заміж 12-річну дочку і згадали, що у них є типу позашлюбна дочка, яка живе в Стамбулі. Їй ще не виповнилося 18. Цей момент дає можливість і вирішити ще деякі фінансові питання.

Тим часом Фірузешечка плаває у басейні, міряє розкішні сукні та катається Стамбулом на розкішному кабріолеті BMW з коханим. Батько Сили прибув у сім'ю, де живе Сила. Дівчина думає, що її батьки померли. Названий батько платив рідним гроші за мовчання. Тепер рідним батькам гроші не потрібні, а потрібна дочка. Сила саме повернулася додому... Рідний батько заставляє Силу цілувати свою руку. Та витріщилися.

Сила довго не упиралася і вони вже їдуть на бАтьківщину. По дорозі Сила зупиняється біля бювету набрати водички. А там хлопець з квітами, подарував їй одну квітку. Здається, вони одне одному сподобалися. Цей хлопець і є Боран.

Сила приїджає у селище, знайомиться з сім'єю. Виходить матір вся в сльозах... Сила розгублена. Мати падає без свідомості. Сила пішла в сільський туалет. Але, як побачила що це, їй перехотілося.

Мати з сестрами обговорюють життя Сили. Мимоволі вони приходять до думки, що ні Сила, ні її названий батько не знають про майбутнє весілля. Ой, як вона це переживе! Боран, катаючись із сестрою на коні, бачить Силу. Сестра розказує, що її привезли видати заміж. Той все розуміє. Ні то  задоволений, ні то приголомшений.

Названий батько завтра збирається повертатися в Стамбул у справах. Рідні батьки просять його погостювати ще. Сила вирішує залишитися. Вона лежить на ліжку, читає журнальчики. Вночі вона встає, дивиться на матір і реве.

На ранок названий батько від'їжджає на BMW X5. Брат Сили каже, щоб та, виходячи на вулицю, одягала хустку. Сила з 12-річною сестрою вишла в місто. Там на них ледь не наїхав на коні Боран. Вони перекинулися обрАзами, глянули одне одному в слід і розійшлися. І познайoмилися.

Сила повертається додому. Її рідний батько щось ляпнув в сторону названих батьків. Сила заперечила, що ті батьки її виховали, а не продали дитину, як дехто. До Борана приїжджає рідня. Вона докоряє йому за ці розбірки.

Сила готує сестру до весілля. Батько викрадає мобільний Сили і знищує його. Названа мати не може дозвонитися і хвилюється. Силу теж одягають у весільну сукню. Здається, вона не розуміє, що відбувається, або сприймає все за гру, як Шурик. Сила танцює з Бораном якісь дикі танці. Брат кличе Силу з собою, закривається з нею в кімнаті і під прицілом пістолета змушує ту підписати акт про шлюб, пояснюючи, що інакше його і Нарін уб'ють. Підпис Борана в акті стоїть попередньо.
Категорія: Серії | Переглядів: 4472 | | Теги: 1 серія, 1 серия, сыла, СИЛА | Рейтинг: 2.6/38
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: