Головна » 2013 » Липень » 17 » 13 серія (17.07.2013)
18:43
13 серія (17.07.2013)
Сила 13 серія

Борану голос має доставити якийсь конверт. Емре пропонує Силі декий час не бачитися. Та пояснює, що рід і йому виніс вирок, як співучаснику. Джеліль біля офісу Сили цілиться в неї, але вистрелити не зміг. Борану хтось постійно зливає інформацію про неї та її близьких. Джеліль дзвонить Бедар, жаліється, що його побили. Вони сваряться. Той весь в сльозах.

Борану доставляють конверт з фотографіями Сили на вулиці в оточенні Емре. Особливо відвертих немає, але Борану і ті не подобаются.

Джехан. відповідаючи на запитання Борхана: "Що ви зробите з Силою, коли знайдете?", каже, що вмовить повернутися додому. У розмові з Есмою (дружиною Борхана) Джехан каже, що всі справи вирішує він, а Боран лише для краси. Борану голос доповідає, що все підготовлено, той зможе увійти в дім.

Джеліля рибалки виловили в морі. Він ще живий, швидка його везе, той стрибнув з мосту. Служниця купила Силі якусь штучку (можливо, тест на вагітність).

Пізній вечір. Боран під'їхав до будинку Сили. Сила помічає, що якийсь охоронець скручує камери, але нічого не розуміє. Азаду дзвонять і повідомляють, що батько в лікарні. Він зривається і бере з собою Силу. Тим часом начальник охорони змінює охоронців, а потім доповідає про це Борану. Після зміни планів Сили про це повідомляють і Борану. Він їде за ними. І лікарні Бедар теж стає погано. Сила вважає, що батько вирішив померти заради неї.

Батько Емре розмволяє з ним про весілля. Емре розуміє, що Сила не готова. і намагаєтьс це пояснити батьку. Мимоволі промовляється, що рід виніч і йому вирок. Батька аж серце прихвачує. Батько каже, що у Борана крім варварських звичаїв ще є кохання і ревнощі.

Нарін в парку біля лікарні втішає Емір. Неподалік за ними слідкує Боран. Абай постійно переконує Борана, що не треба вбивати, треба почекати. Сила прямо запитує Емре, чи то він побив батька. Той каже, що зробив, що мав. Вони сваряться.

На ранок Джеліль прийшов до свідомості, але нікого не впізнає. Всі покидають лікарню, залишається лише Бедар, продовжує його пилити) Лікарнею вільною розгулює Боран. В палату заходить Боран, вітається... Мати бере його руку і розпочинає душевну розмову. Боран каже, що їх доля уже вирішена, він приїхав сюди не для обговорень. На що Бедар: "Якщо ти так кажеш, мені нічого додати".

Врешті решт Бедар вдаєтьс розговорити Джеліля, той симулював втрату пам'яті. Той пояснює, що залишився сам з пістолетом в руках.

Сила отримала виклик до суду від Борхана. Заради виграшу у справі їй варто з'явитися до суду, і вона готова. Батько Емре радить, як їй вчинити у справі, а також повдіомляє, що найняв приватного детектива для стеження за Борном. Сила дає прочухані начальнику охорони за те, що Боран потрапив до батьків. Вона вимагає проведення наради стосовно безпеки. Сила така смілива, що збирається опиратися старійшинам роду і традиціям.

Серія завершилася тим, що Абай вмовляв Борана не вбивати Силу і в цей момент Борану пролунав дзвінок від Нарін.

Категорія: Серії | Переглядів: 3082 | | Теги: 13 серия, сериал сыла, 17 июля | Рейтинг: 3.5/19
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: