Головна » 2013 » Липень » 16 » 12 серія (16.07.2013)
18:59
12 серія (16.07.2013)
Сила 12 серія

Сила, почувши, що люди з Мардіни у Стамбулі, зніяковіла. В гості до Сили прибуває подруга Пелін. Її зустрічають Азад і Нарін. Джехан розмовляє з тіткою Сили про те, де вона знаходиться. Тітка рекомендує пошукати в холдингу. Сила виходить з офісу. Машини досі немає, Сила і Емре хвилюються. В цей час явився Борхан і почав скандалити з Силою. Вона сідає в бус і від'їжджає. Емре обіцяє про все доповісти прокуророві. Але Сила проти, вона каже, що він хороша людина, він теж хоче змінити звичаї. Емре впевнений, що Боран безсилий у Стамбулі. Азі доповідають про кожен крок Сили. Він ні слова не розповідає Джехану.

Емір, молодший брат Сили, каже матері, що про Силу погані слухи пішли і він її сам уб'є.

Сила вибачається перед Бораном, той все розуміє... Каже, що якщо з нею щось трапиться, то він не зможе жити. А вона каже, що він не здатен на вбивство. Той зізнається їй у коханні. Вона - теж. Її розбудив Азад. Вони розмовляють про смерть.

Джеміль повернувся додому. Каже, що не поїхав в Стамбул, але його все ще треба переконувати.

Наступного дня Сила поїхала на роботу, а дім наказала пильнувати. Боран з самого рання теж десь зник.

Емре знову готує Силу до наради. І вони знову посварилися. Сила не підпускає його ближче, ніж друга. Той розізлився і на конференції не з'явився. Коли Сила вийшла з авто біля офісу, на неї вже чекав Боран з пістолетом в машині. Проте він не вийшов, а зразу ж кудись поїхав. По телефону він каже тому голосу, що було багато людей і він хоче потрапити у дім, коли Сила там буде одна.

В той час Джеліль взяв револьвера і спакував сумку, його зупиняє Бедар, каже, що вб'є його і себе. Але Джеліль таки поїхав. Бедар з Еміром теж збирається в Стамбул. Бедар дзвонить сестрі Хатідже, щоб та приглянула за Ділян, а також позичає у неї гроші на дорогу. Взамін дає тій золоті сережки.

Нарін вийшла з душу і ходить в халатику, жаліється, що їй немає чого одягнути. Азад каже, що нічого не треба вдягати, давай займемося цим. Нарін починає: як ти можеш зараз думати про це. Парочка свариться. Нарін уже охолола до коханого. Сказала, що так буде завжди, хай звикає.

Абай підозрює. що Боран вирішує справи без нього і цим ображений. Він певен, що Боран знайшов Силу і навіть її бачив.

Увечері Сила лягла спати з фотографією Борана, якій каже, що не встигла зізнатися у коханні. Зранку Борна розбудив телефонний дзвінок і голос повідомив, що Сила поїхала не цвинтар. Той зривається і з пістолетом поспішає. Сила з Нарін плачуть на могилі матері. За ними слідкує Боран. Нарін чи то його помітила, чи їй здалося... В цей момент охорони не видно, хоча пізніше вона їх супроводжує. Пізніше голос дзвонить Борану і запитує. чому той знову нічого не зробив. Той хоче залишитися з Силою наодинці.

Пелін обідає з Емре, вони розмовляють про Силу. В офіс прибуває Джеліль і вимагає зустрічі з дочкою. Його скручують і відвозять в гаражі. Бедар уже на автовокзалі, подзвонила Силі, щоб та її забрала. Сила їде на зустріч. Емре наказує провчити батька так, щоб він забув дорогу до Сили. Сила зустріла матір і привезла додому. Там її зустріла і Сила. Мати розповідає, що сталося в місті. Джеліля побитого викинули обабіч дороги. Мати втішає дітей.

Категорія: Серії | Переглядів: 3613 | | Теги: 16 июля, 16 липня, 12 серия, 11 серія | Рейтинг: 1.8/25
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: