Головна » 2013 » Червень » 28 » Перепетії навколо героїні Фірузе у "Величному столітті"
16:40
Перепетії навколо героїні Фірузе у "Величному столітті"
Джансу Дере

Останнім часом настільки почастішали невтішні відгуки про героїню Джансу Дере ФІРУЗЕ, що актриса вже знаходиться на межі краху.

Третій сезон «Величного століття» ще тільки но починається, а нападки на ФІРУЗЕ вже шалені. І, звичайно ж, Джансу дістається не менше, ніж її героїні.

З перших серій нового сезону телеглядачі насторожилися присутністю конкурентки Хюррем. Юна наложниця ФІРУЗЕ зацікавила шанувальників, але, на жаль, цей інтерес дуже швидко закінчився. Поповзли чутки, що актриса Джансу Дере, була схвалена на цю роль завдяки знайомству з Тимуром Савджі. Потім були опубліковані деякі інтерв'ю акторів і учасників знімальної команди «Величного століття» з негативними відгуками про ФІРУЗЕ.

А після заяв самого продюсера Тимура Савджі та коментарів Нур Феттахоглу, Джансу Дере остаточно залилася сльозами.

Тим часом преса продовжила роздувати скандал, опублікувавши інтерв'ю відомого модельєра Турції Джамала Іпекчи, в якому чоловік відкрито заявив, що Джансі не вписується в проект і тьмяніє на тлі інших актрис «Величного століття».


Останньою краплею був крок з боку шанувальників серіалу, які зібрали вагому кількість підписів з проханням прибрати ФІРУЗЕ з проекту. Шанувальники аргументували своє невдоволення тим, що ФІРУЗЕ — це спочатку вигаданий персонаж і вона лише порочить ім'я Султана.
Бідна Джансу Дере виявилася затиснутою в лещата з усіх боків. На її захист висловилися Мер'єм Узерлі і Небахат Чехре, давши позитивну оцінку її акторській грі. Крім того, Джансу встигла здружитися з Бергюзар Корель і Халітом Ергенчем, які теж, напевно, підтримують молоду актрису.
Категорія: Новини | Переглядів: 1295 | | Теги: фирузе, сыла, СИЛА, фірузе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 катрен  
0
вона молодець

Ім`я *:
Email *:
Код *: