Головна » 2013 » Червень » 28 » Інтерв'ю з Джансу Дере. Частина перша
21:35
Інтерв'ю з Джансу Дере. Частина перша
Джансу Дере

-Після серіалу "Езель" Ви стали однією з найбільш високооплачуваних актрис Туреччини. Зараз перед Вами відкриті багато доріг.

- Перед кожною людиною відкриті багато доріг, у кожної людини є вибір і шлях, який вони самі собі вибирають. Слава насправді дуже складне явище, тому що доводиться іноді платити високу ціну. Але я дуже люблю своїх шанувальників, щодня вони мені пишуть стільки приємних речей, ось це мабуть сама приємна сторона слави.

- Але при цьому Ви не збиралися бути актрисою?

- Ні, не хотіла. Тому я живу за принципом не будуй ніяких планів, все одно вийде швидше за все все інакше. У дитинстві я мріяла стати балериною. Я безмежно просила батька допомогти мені в цьому. Але не склалося. После школи я довго думала який вибрати факультет, я вибрала археологію. Я була закохана в свою спеціальність, тому я дуже люблю згадувати своє навчання.

- Але потім Ви стали моделлю?

- Так. Мені подобалося бути моделлю, з тих пір ми дружимо з Седеф і Сельмою (Седеф Авджі і Сельма Ергенч) ми разом пройшли шлях від моделі до актриси. Шлях був складний, я починала з невеликих ролей, моїм роком був 2006 рік, коли я отримала головну роль у фільмі "Son osmanlı yandım ali" і головну роль у серіалі "Сила". Саме з цього року все закрутилося. Саме тоді я до кінця усвідомила, що я хочу бути актрисою і проживати кожен свій персонаж. Мені особливо подобається, що так вийшло, що ні одна героїня не схожа на мене. Це особливо цікаво. Для мене важливо тепер правильно вибрати персонажа і правильно вибрати режисера, бо режисер є найважливішою людиною у фільмі.

-А партнер по ролі?

- Насправді партнер не так важливий, правда. Припустимо навіть Вам не подобається Ваш партнер по ролі і що це змінює? Головне він подобається моєму персонажу. Ти ж проживаєш свою роль. Але ось, якщо навіть партнер тобі подобається, він твій друг та інше, але в роботі режисера пішло щось не так, то навряд чи вдасться зняти якісний фільм. Але я завжди ладила зі своїми партнерами, мені пощастило працювати з відмінними акторами. Звичайно хтось став мені близьким другом, хтось залишився колегою.

Категорія: Новини | Переглядів: 1420 | | Теги: інтерв'ю, фирузе, сыла, СИЛА, джансу дере, интервью, фірузе | Рейтинг: 2.7/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: