Головна » 2013 » Червень » 28 » Інтерв'ю з Джансу Дере. Частина друга
23:21
Інтерв'ю з Джансу Дере. Частина друга
Джансу ДереІнтерв'ю з Джансу Дере. Частина друга.

-Що Ви самі думаєте про свою героїню Ейша? Чи згодні, що вона швидше негативна?

- Мені здається Ейша непогана і нехороша, в ній намішано багато всього. Грати її було дуже цікаво. Хоча іноді я приходила від її вчинків у справжній шок, ось думаєш вона вчинить так, вона більше так не зробить, читаю сценарій, а вона надходить ще гірше. Але все одно є в ній щось привабливе.

- Робота в "Езель" вимотала Вас? Ходили чутки, що зйомки іноді йшли цілодобово.

- Бувало всяке. Глядач дивиться сцену і навіть не уявляє, що ми знімали її півдня, таке дійсно було. Але все ж це приємна втома.

- Ви любите повеселитися або посидіти вдома?

- Швидше я домосід. Я люблю читати дуже сильно. Я обожнюю дивитися фільми, тому я постійно заходжу в магазини, де продають двд-диски. Але повеселитися теж можу особливо в компанії друзів, ми часто вибираємося з Бурчин (прим. Терзіоглу) в кафе або по магазинах.

Але в особистому житті Ви самотні?

- Чому? Я не самотня, у мене є сім'я, друзі, мої шанувальники, хіба можна відчувати себе самотньою? Чоловіки в моєму житті немає, тому що я сама так вирішила. Але з часом, коли я зрозумію, що хочу знову вступити у серйозні стосунки я обов'язково створю свою родину, бо я дуже хочу дітей.

Ви сказали, що любите дивитися кіно? Яким фільмам Ви надаєте перевагу?

- Я дивлюся багато різних фільмів, я дуже люблю європейське кіно. Люблю американські фільми, дуже люблю фільми Тіма Бертона. Звичайно, я люблю турецьке кіно, я намагаюся стежити за всіма новинками.

- А що любите читати?

- Я можу читати все підряд, у мене дуже велика бібліотека. Книги - це щось неймовірне, ніщо і ніхто не замінить книги, я в цьому впевнена, навіть через 100 років. Я дуже люблю російську класику, особливо Достоєвського, його твори справжні шедеври. Не закохатися в Достоєвського неможливо.

- Ваша мрія на даний момент?

- Просто бути щасливою.

Категорія: Новини | Переглядів: 1973 | | Теги: інтерв'ю, фирузе, сыла, СИЛА, джансу дере, интервью, фірузе | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: