Головна » 2013 » Червень » 28 » Джансу Дере вносить свій внесок в популяризацію турецької культури.
19:37
Джансу Дере вносить свій внесок в популяризацію турецької культури.
Джансу Дере

Хорватський морський та історичний музей у Рієці і ТІНА (Турецький фонд підводної археології) організували виставку, яка представить найбільш важливі роботи відомого картографа з часів Сулеймана Пишного — Пірі Рейс, а також будуть проведені лекції. Виставка буде організована під егідою посольства Туреччини в Хорватії, і реалізована суспільством Хорвато-турецької дружби у Рієці.

Церемонія відкриття виставки відбулася п'ятого червня. Честь відкриття виставки надана відомій турецькій актрисі Джансу Дере. Вона зіграла в таких серіалах як "Сила", і "Езель". Ці серіали з величезним успіхом демонструвалися в Хорватії. Джансу дуже популярна і саме їй запропонували відкрити виставку.

Вона нещодавно зіграла також в однойменному серіалі (у Хорватії "Величне століття" пройшов під назвою "Сулейман Чудовий").

Джансу Дере і сама археолог і член ТІНА. Виставка буде відкрита до 2 вересня і присвячена 500-й річниці створення карти світу османським картографом Пірі Рейс (1513). 2013 рік ЮНЕСКО оголосила Роком Пірі Рейса. На виставці будуть представлені багато раритетних виданнь з колекції палацу Топкапи в Стамбулі.

Категорія: Новини | Переглядів: 1052 | | Теги: фирузе, сыла, СИЛА, джансу дере, фірузе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: