Головна » 2013 » Липень » 11 » 9 серія (11.07.2013)
20:10
9 серія (11.07.2013)
Сила 9 серія

Емре бачить сюжет по телевізору, в якому Сила виявила бажання залишится в Мардіні, і дуже розлютився. Він телефонує дівчині і допитується про стосунки з Бораном. Та нічого не розповідає і кладе трубку. Тим часом мати Бедар готується до святкування Дня народження Сили. До речі, Емре її не привітав з Днем народження.

З тортами Бедар із чоловіком і дітьми ідуть в гості до Сили. Про день народження ніхто там не знає. Виявляється, Сила святкувала День народження 9 травня - день, коли її віддали названим батькам, а спражній день народження - сьогодні. Батько і матір розповідають історії з дитинства Сили, як вона хотіла обрізання і як упала в колодязь.

Боран за допомогою Абая експресом готує Силі подарунок. За столом при Силі свекруха згадала самогубцю Сулеймана і Силу знудило. Та себе звинувачує у його смерті.

В парку наречений Айше і Хусейн влаштовують через неї бійку. Ібрагім допитується у Лусін, чи вона його кохає. Він починає розуміти, що вона його не кохає. Айше щиро хоче вийти заміж за Хусейна. Брат розповідає, тій, що він - злодій. Айше ображена.

Боран нарядився, як на весілля, він хоче піти погуляти з Силою. Та вередує. Він подарував їй гарну зелену сукню і попросив на день забути усі перепетії. Але плаття виявилося завеликим) Боран везе кохану в якийсь родовий будиночок. Там вони мило бесідують, він дарує прикрасу на шию. Далі - повільний танець під вишукану турецьку музику, гарячі поцілунки біля каміна, зізнання Силі у коханні і море сексу... Ні! Сила знову усе зіпсувала! Їй вистачило однієї ночі. На ранок вони прокинулися по-різну. Проте вона була надто ігрива. Вони прогулюються садом і розповідають по душам. Сила гне палку в сторону Стамбула, але Боран - непохитний, він хоче жити і померти тут.

Емре напивається у барі. Там уже за ним слідкує Джейхан і пригощає його випивкою.

Нарін навважилася тікати. Азад на радощах повідомляє про це Силі, але та уже не марить втече. Сила дзвонить Емре і назначає зустріч на сьогодні. Сила і Нарін розмовляють про втечу, Нарін допитується про стосунки з Емре.Боран застає Джехана у своєму кабінеті з ногами на столі. Джехан хоче отримати більші повноваження у фірмі. Боран хвилюєится і збирається у Стамбул, для цього замовляє два (!) квитка на літак. Сила телефоном прощається з Бораном зі сльозами на очах. Сила дзвонить Емре і просить відкласти від'їзд, проте той починає настійливо її вмовляти.

Джеліль купив синові велосипеда, якого той давно хотів. Мати допитується, звідки у того гроші, чи не взяв він їх з грошей на освіту доньки.

Категорія: Серії | Переглядів: 3901 | | Теги: 11 липня, 9 серія, 9 серия, 11 июля | Рейтинг: 3.4/25
Всього коментарів: 1
1 Gus  
0
Когда будет серия?

Ім`я *:
Email *:
Код *: