Головна » 2013 » Липень » 10 » 8 серія (10.07.2013)
20:50
8 серія (10.07.2013)
Сила 8 серія

Палац Борана атакують журналісти. Ні Боран ні його дружина не хочуть з ними розмовляти. Батько Борана докоряє тому, що не знаходить управи на жінку.

Емре дзвонить Силі і назначає їй зустріч на завтра о п'ятій. Заходить Боран і перериває розмову. Він збирається перевезти її в інший маєток.

Журналісти приходять до батьків Сили. Не зважаючи на те, що Фіруз Ага заборонив спілкуватися з журналістами, Джеміль тріщить з ними.

Боран і Сила тікають з маєтку. За ними - журналісти. Журналісти від них відстають і губляться.

Джейхан наказує своїй людині розказати всю історію кохання Борана і Сили журналістам, хоча Боран заборонив з ними спілкуватися усьому роду.

Фіруз ага бачить Джеміля по телевізору і вичитує того, щоб не забувався. Джеміль, вийшов, посупивши носа: "Все зміниться, Фіруз Ага, все зміниться. Ви не вічні аги... Моя донька все змінить. І я змінюся!"

Сила вперше виходить до журналістів при Борану. Вона каже їм, що знаходиться в Мардіні добровільно. Сила і Азад вирішили тікати з весілля Лусін. Та Боран не відпускає Силу самою. Сила зізнається Борану, що зробила зізнання заради нього, а тому не варто до неї приставляти охоронців. Азад бере дівчат нібито на ринок і збирається викрасти. По дорозі їх зустрічає Емре, і Сила переїдає до нього. Азад повідомляє Нарін і їде за ними. Нарін впадає в істерику. Вона показує свої принципи і відмовляється їхати. Сила хвилюється за них, вони вже далеко від'їхали. Нарін не хоче втрачати брата. Азад і Нарін уже їдуть, слава Богу! Але Азад повідомляє, що вони не їдуть.

Молодь повертається додому. Пані Кевсер (мати Борана) вичитує їх. Борян дякує Силі за відповідь журналістів. Навіть, якщо вона збрехала, йому це було дуже приємним, і хотілося, щоб це було правдою.

Тим часом парочка журналістів, яка вже, можливо, звільнена за відсутність сенсацій, прогулюється містом в роздумах про місцеві традиції.

Азад розповідає батьку про спробу втечі. Батько радий, що ті не поїхали, бо це могло плачевно закінчитися для багатьох.

Категорія: Серії | Переглядів: 3169 | | Теги: 8 серія, 10 липня | Рейтинг: 4.2/15
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: