Головна » 2013 » Липень » 9 » 7 серія (09.07.2013)
18:42
7 серія (09.07.2013)
Сила 7 серія

Нарін лежить в лікарні, біля неї Сила і Боран. Вона кличе Азада. В цей час під ранок азад повертається додому і щлось буркоче. Його зустрічає брат і повідомляє, що Нарін в лікарні. Той кидає все і мчить в лікарню. У лікарні йому доручають повідомити про викидень.

Борану повідомляють, що ворогуючі родини влаштували стрілянину. Той дорікає батьку. Це чує Сила і докоряє йому тим, що він опускається з кожним днем нижче. Боран все спихає на звичаї.

Джейхан з батьком і дядьком обговорюють стрілянину. Заходить Боран і докоряє тим, що послухався їх. Дядько Борана всерйоз роздумує в голос при батьку про заміну Аги. Той обурений. Батько попереджує Борана про підступність Джейхана.

Натомість Азад раптово повідомляє Силі, що згоден тікати, бо їй тут не буде щастя. Він дає Силі мобільний. Сила дзвонить Емре і кличе його забрати її.

Сила, Нарін і Азад їдуть на могилу якоїсь бабусі без дозволу Аги. Поки парочка була на могилці, Сила забрела у мінне поле за овечкою. Саме приїжджає Боран. Силі докрикують не рухатис, а Боран іде до неї. Він ризикує заради неї життям. Сила врятована.

Повернувшись додому, Азад знову вислуховує дорікання тещі, що він не глядить за хворою дружиною.

Сила дякую Борану за порятунок у ліжку. Вона починає розмову про Айше і Хусейна. На заваді їхнім заручинам була бідність Хусейна. Але, як пояснює Боран, гроші від того потрібні, аби було видно, що він може утримувати сім'ю. Врешті-решт Боран обіцяє посприяти і втручається. Це радує Силу) Айше радо дякує Силі і обіцяє назвати доньку її ім'ям.

Лусін повідомляє Абаю. що готова вийти заміж за Ібрагіма, бо немає вибору. Він пояснює їй, що це шлюб, а не іграшки. Вона: "Мрії здійснюються не у всіх, хай пощастить хоч Ібрагіму".

Прийшов Абай до Борана. Того немає вдома. Його приймає Сила. Абай розказує, що і Лусін колись наступила на міну і відтоді кульгає та замкнулася в собі. Сила хоче з нею подружитися.

Поліція знаходить спаленим вкрадений товар Борана. Той викликає до себе Адема і Хусейна. Ті видають Джейхана. Повністю зізнаються у зраді. Боран їх виганяє. Одночасно Хусейну стає закрита дорога до Айше. Сила, не знаючи цього, чує, що Айше святають з Хамді. Сила йде розбиратися до Борана, проте той на ділових переговорах. Згодом він звільняється, але правди про Хусейна не розповідає.

Емре дає інтерв'ю стосовно майбутнього холдингу та керівництва Сили. Поки що всі думають, що Сила знаходиться в Римі, оговтується від утрати.

Боран бере Джейхана й везе на місце спаленого товару. Там бере його за шкірку і погрожує. Той пручається.

Хусейн приходить до Борана вибачатися за свій вчинок. Він пояснює, що йому потрібні були гроші і біс його сплутав. Боран не вибачає йому. Але останнє прохання - нерозповідати про його вчинок Айше - він погоджується виконати.

Силі жаліються на якусь дівчину, що "залетіла" (Зайшан). Та йде до Борана просити. Він каже, щоб та не втручалася в чуже життя. Вона знову йому докоряє. А сам накузує знайти її хлопця (Халіля). На ранок дівчина тікає, її розшукують. Джейхан знову каже чоловікам, що Боран переховує дівчину. Згодом дівчина приходить до Борана. Сила не залишає його у спокої. Боран оголошує про заручини парочки (Зайшан і Халіля). Проте дівчина пояснює Силі, що Халіль її зґвалтував. Сила мчить до чоловіка і все розповідає. Сила і свекор тиснуть на Борана з різних боків. Сила заїдається зі свекром. Саме приходить Халіль, і Боран відправляє його на наступний день. Але варіантів два: або дівчина виходить заміж, або її вб'ють.

До Борана приходить брат Зейшан, Сулейман на підпитку. Той хоче забрати Зайшан. Втручається Сила. Сулейман дістає пістолет і наводить на Борана. Сила блефує і не збирається віддавати дівчину. Той каже, що нікчемний з нього брат і стріляє собі в голову. Сила бекає і падає без свідомості.

Сила починає себе звинувачувати у смерті людини. Айше її заспокоює, свекруха - звинувачує. Боран попереджує вартових, щоб пильнували вночі. Але охоронці проґавили, невідомий проник у палац. Благо Боран вчасно помітив підозрілу тінь за вікном. Він взяв пістолет і підстрелив того. Злочинцем виявився Хусейн. Його відвозять в лікарню. Незрозуміло, чого він прийшов. Боран дорікає дружині, що її втрачення в його справи лише їх ускладнює.

На ранок зникає Зайшан. Сила не вірить, що Боран не знає, де вона? Батько Борана зізнається, що віддав дівчину сім'ї, і вона вийшла заміж, адже Боран переступає через звичаї. Але Сила не здається і далі докоряє Борану. Боран каже, що і за Силу особливо заміж не хотів, але рятував сестру. Боран все життя боровся зі звичаями і несправедливістю, а Сила війною з ним лише все псує...

Сила збирає сумку, залишає обручку, пише прощального листа. Джейхан приходить подякувати брату за правильний вчинок, а наспарвді глузує з нього.

Джейхан вичитує в газеті, що журналісти розшукують спадкоємицю імперії Силу. Він дзвонить журналісту і повідомляє, що Сила в Мардіні.

Емре готує для Сили будинок-фортецю.

Категорія: Серії | Переглядів: 4897 | | Теги: серіал, 14 серія, 9 липня, сила на мінному полі, 13 серія, СИЛА | Рейтинг: 3.4/12
Всього коментарів: 6
5 Мария  
0
А чому тоді на різних сайтах по різному написано, де то 122 серії, де то 130, де то 150? Скільки тоді серій в офицально версії?
(написала по украински, если кто плохо русский знает)

6 Мелісса  
0
В турецкьому варіанті 79 серій (серії в Туреччині дуже довгі по 1,5 год кожна) .. А в міжнародному форматі 158 серій (кожна серія по 40хв). 1+1 показує серії в турецькому форматі (тобто по 1,5 год)

4 Мария  
0
А почему тогда на разных сайтах по разному написано, где то 122 серии, где то 130, где то 150? Сколько тогда серий в офицальной версии?

3 юля  
0
тобто 150

2 юля  
1
158

1 Мария  
0
Скажіть будь ласка скільки серій в цьому серіалі

Ім`я *:
Email *:
Код *: