Головна » 2013 » Липень » 8 » 6 серія (08.07.2013)
20:44
6 серія (08.07.2013)
Сила 6 серія

Джейхан телефоном повідомляє Борану про нестау у десятьох фурах на загальну суму 300 тисяч. Джейхан прямо каже, що вкрали люди Борану. Боран наказує свому помічнику детально розслідувати цей злочин.

Сила просить матір допомогти їй вийти в місто. Їй конче необхідно зустрітися з Емре вирішити питання про спадок. Мати радить їй в усьому радитися з чоловіком. Та натякає про ревнощі Борана і матір розказує їй про коханку її батька у сусідньому селі. Згодом плавно переходять до розмов про сімейне життя. Силі вдається на щось вмовити матір і вона з малим братом Еміром вирушає в місто. Там вони зустрілися з Емре. Він їй розказує, що без неї в холдингу не розібратися.

Азад розказує батьку про спадок Сили. Такі великі гроші їй і не снисилися. Вони планують викупити 30-40 га землі, а то й купити трактор.

Про зустріч Сили і Емре повідомляють Борану. Але Сила вчасно повертається до матері. Боран, який прибуває в кафешку нікого не застає. Ввечері азад відводить її додому.

Батько Борана розмовляє з батьком Джейхана. Він каже про невістку. Боран випиває. Заходить Сила з Азадом. Боран допитує Азада. Оскільки той нічого не знає, з нього толку мало. Його захищає Сила. "Сило. ти що випробовуєш моє терпіння?!" - "Я з Емре зустрілилася". Сила каже, що доручила Емре вести його справи в Стамбулі. "Я би тебе тоді міг взяти, але ти була п'яна. Ти не так зрозуміла" - "А тепер ти п'яний!". Він її насильно цілує.

Підбурючись думками про поцілунки з Емре і під дією алкоголя, Боран оприходував Силу. На ранок він спить в ліжку, вона плаче біля вікна. Він прокидається схвильований, каже "Що я накоїв, пробач мені, Сило! Я страшенно тебе ревную". А вона "Не смій мене торкатися". Боран уходить, а Сила й далі плаче, зве матусю. Боран сідає на коня і мчить в пустелю до якогось дерева і йому все висказує. Сила відмивається в душі.

Сила вийшла у двір, до неї пристала сестра:"Ви така бліда, Вам наснився страшний сон?" Сила йде до матері. Вона виплакується. Матір її втішає. В цей час сверкуха у пральні помічає сліди на постілі парочки і про це розказує чоловікові. Туди приїжджає і Боран. Після перепалки він забирає її. По дорозі Боран вибачається перед нею, вона не розмовляє з ним.

Під домом на Борана чекає якийсь Ібрагім. Він просить в Борана допомоги від названого брата Абая. Проте той відмовляє. Натомість Сила кличе його в дім. Він розказує тій що хоче руки дівчини християнки, яка сестра Абая, але йому відповідають на прохання руки і серця. Сила обіцяє, що поговорить з Бораном і особисто буде просити руки дівчини.

В цей час батько і дятько з Бораном знову піднімають питання проблеми водопостачання між двома. Свекруха ще раз перепитує у Сили про інтим, а потім на радощах біжить усім розповідати. Натомість служниця пояснює Силі, що тепер Сила має таку ж силу слова, як і Ага, навіть батьки тепер не можуть їй перечити.

Сила іде розмовляти з Бораном про Ібрагіма. Той "від-ні-кується", але вона настійливо вимагає сьогодні ж поїхати все повирішувати.

Сила і Боран їдуть. Їм відкриває та ж дівчина, що приймала Борана, коли той втік спати. Сила йде до Абая. Боран не перечить. Абай пояснює. що він і не проти видати сестру заміж, але там саме не впенена. Сила йде розмовляти по душах з дівчиною (Лусін), навіть підбурює її до заміжжя. Та плаче, але нічого не пояснює. Сила і Боран від'їжджають. Ібрагіму сила пояснює, що Лусін кохає іншого (певне, Борана). Сила запитує Борана про це. Вона негодує, що знаючи це, він повіз її до неї.

Сила наодинці спілкується з Азадом про те, що їй треба втекти в Стамбул разом з ним і Нарін. Вона переконує його, що там в них буд щасливе життя. Той відмовляється під страхом смерті. Азад каже, що якщо вона втече, сам її знайде і вб'є власноруч. Звичайно, вона ж йому не близька!

Увечері збирається банда на чолі з Бораном вирішувати питання про воду. Про це Айше пояснює Силі. Боран хоче розв'язати суперечку миром. Але от-от почнеться стрілянина. Сила мчить на допомогу. Боран каже, що тепер вода ділитиметься порівну, і він сам вирішуватиме коли і кому давати воду. Натомість дядько Борана не такий однозначний, він очікує кровопролиття. Навіть батько його не підтримав, вважаючи, що той порушив традиції, і обділив власника річки.

Дядько дзвонить Джейхану і каже, що Боран вибився з-під влади. А той каже, що після смерті Єзди Боран став надто впливовим. Джейхан збирається приїхати підлити масла в вогонь. В цей час джейхан вечеряв з коханкою і обговорював дружину.

Вранці голуб Борана приніс Силі квіточку. Та її викинула, він її знайшов. Прийшов Абай, він спробував пояснити все Силі, оскільки не міг цього зробити при Борані.

Джейхан приїхав. Його батько підбурює сина на розпалення конфлікту. Джейхан їде до обділеної сторони і підбурює тих проти Борана та пропонує підтримку. Натомість навіть рідний батько не підтримує Борана. Він пропонує виправити рішення

Тим часом брати Айше її уже сватають. Та підслухала і плаче. Це бачить Сила і береться владнати все.

Сила з Айше виходять з двору, використовуючи своє становище дружини Аги. Айше розмовляє зі своїм коханим.

За вечерею Азад вигрібає від тещі за те, що бере на себе багато повноважень. Розгорається сварка. За Азада заступається перед матір'ю Нарін і Сила. Ображений Азад покидає стіл. Він іде до батьків і там виплакується. Мати втішає, батько докоряє. Далі він іде за пляшкою вина і п'є під деревом.

Увечері Нарін стало дуже погано, її нудить і страшенно болить живіт. Сила залишається з нею. Коли стало крайнє нетерпеливо, Сила іде до Борана, який на чоловічій гулянці і забирає її. Побачивши це Джейхан звичнувачує брата у підкаблучництві. Боран відвозить Нарін в лікарню. Там кажуть, що нарін уже на четвертому тижні вагітності, проте вона втратила дитину, у неї стався викидень.

Категорія: Серії | Переглядів: 5978 | | Теги: серіал, перший секс, 12 серія, 11 серія, 8 липня, СИЛА, зґвалтування сили | Рейтинг: 3.8/10
Всього коментарів: 1
1 катя  
0
Класс

Ім`я *:
Email *:
Код *: