Головна » 2013 » Вересень » 18 » 59 серія (18.09.2013)
19:58
59 серія (18.09.2013)
Сила 59 серія

Боран злий через зникнення Сили, ніхто не знає, де вона. До того ж горя додає смерть Шивана. Айше через це не тямить себе. Боран хвилюється, що Сила, яка десь перебуває без охорони - легка здобич для Берзана.

Боран дізнається, де Сила, і мчить у той готель. Проте зараз її в номері немає. Сила гуляє по пляжу, попиє чайок у прибережному кафе. З нею заговорив Берзан, поговори-поговорив і пішов геть... Боран досі її шукає. Берзан дзвонить Боорану, йорнічає... але каже, що Силу чіпати не стане, бо типу друг Борану.

Берзан уже спокійно спілкується з Есмою. Вона порівнює його з Джеханом. Берзан хоче погратися з Бораном у жорстокі ігри. Берзан тисне на Ділявера, намагається дізнатися, де той ховає дівчат. Батьку Заліхи ж Берзан нагадує, що в нього ще дочки є, і можуть постраждати, якщо той не скаже, де дівчина. Батько розповідає. Наступного дня у Бельгії, куди мали відправити дівчину, убили шістьох членів роду Генжо. Батько вчасно повідомляє Борана про небезпеку. Ділявер іде захищати людей перед Берзаном. Берзан натякає тому, щоб беріг Джарен. Ділявер переляканий, як цуценя.

Хіміотерапія дає позитивні результати у лікуванні Бедар. Але потрібна операція для видалення пухлини.

Зінар зізнається Фірузу, що більше не в силах боротися з несправедливістю. Він просить брата допомоги.

Категорія: Серії | Переглядів: 2575 | | Теги: 59 серия, 18 сентября, сериал сыла | Рейтинг: 3.5/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: