Головна » 2013 » Вересень » 16 » 57 серія (16.09.2013)
19:16
57 серія (16.09.2013)
Сила 57 серія

Осман стріляє, але Сила і Нарін саме в цей момент відходять і куля летить мимо. Боран нападає на нього. Відвозить його на закинутий склад. потім привозить туди і Алі агу, заставляє вибачитися перед Силою. Та їм прощає, і це рятує їм життя. Зінар пропонує убити злочинців. Боран проти, він планує віддати їх у руки правосуддя.

Боран береться розшукати вагітну жінку Семіха, якому він обіцяв. Її також шукає Берзан ага, напевне, щоб убити. Берзен призначає зустріч Борану, на якій він прямо каже, що вбив Семіха. Боран і Берзан - колишні приятелі. Чоловіки тепер змагаються, хто перший знайде жінку. Але проблема в тому, що через свої провали у пам'яті, Боран не може згадати співрозмовника. Йому допомагає Зайнеб. Зінар, дізнавшись проти кого виступає Боран, радить тому відступитися, бо це буде війна роду Генжо з іншим. Але Боран не може відступитися, він дав слово Семіху.

Дівчина, яку шукають, передає якимось хлопцем листа Борану, в якому пише свою адресу. Шиван відправляється за адресою. Зайнеб пропонує взяти дівчину до себе. Все це відбувається потай від Сили. Шивану вдається знайти і забрати дівчину, випередивши Берзана. Дівчину ховають у Зайнеб.

Джеліль забороняє дочці ходити в школу. Бедар всіляко намагається його заспокоїти.

Берзан убиває свою людину за те, що Боран його випередив. Після - приїздить до і попереджає того, що не зупниитиься ні перед чим у виконанні традицій.

Категорія: Серії | Переглядів: 2612 | | Теги: сериал сыла, 57 серия, 16 сентября | Рейтинг: 3.6/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: