Головна » 2013 » Вересень » 13 » 56 серія (13.09.2013)
19:51
56 серія (13.09.2013)
Сила 56 серія

Дружок Зайнеб заявився до Борана, Есма - до Зайнеб. Есма хоче поговорити з лікаркою про Силу. Дружок винить Борана у тому, що через нього Зайнеб її покинула. Потім Сила розмовляє з Нарін, Сила з Зайнеб. Власне усі розмови ні про що...

Бедар із Ділявер влаштували вечірку на честь 30-річчя подружнього життя та запросили дітей. Джеліль проговорився, що продав свій дім. І усе пішло на перекіс, Сила зірвалася... Боран забирає Силу і йому доводиться розповісти про хворобу Бедар. Сила приходить поспівчувати матері. Натомість Нарін Сила нічого не розповідає.

Ділявер залицяється до юрисконсульта фірми.

Через Ділян побилися два хлопці, їх розбороняв Емір.

Борану не сподобався тон розмови Ділявера з Силою і він призначив йому зустріч за містом. Боран забороняє спілкуватися тому з Силою методом звільнення з посади голови ради директорів. Ділявер покірно підписує заяву про відставку. (З чого б це?) В цей час Сила і Есма міряються своїми впливами на роботу холдингу.

Поки Борана немає, у помістя Сили пробирається племінник Ахмета, може й не сам. Він перебив охоронців і цілиться в Силу, яка на балконі з Нарін. Так довго цілився, що Боран повернувся додому і почався ТСН.

Категорія: Серії | Переглядів: 2838 | | Теги: 56 серия, 13 сентября, сериал сыла | Рейтинг: 2.1/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: