Головна » 2013 » Вересень » 12 » 55 серія (12.09.2013)
19:13
55 серія (12.09.2013)
Сила 55 серія

Боран дізнається, що Джеліль продає будинок. Він цікавиться, чи тому нічого не треба, але Джеліль все заперечує. Ділян ображена на Силу за те, що позбавила її хлопця. Ділявер помічає, що за Силою стеження. Хоч він її і не любить, але тривожиться, бо чуть що зразу подумають на нього.

Боран затримується у Мардіні ще на день, хоч Сила його дуже чекає. Сила випадково чує їх розмову по телефону. Сила плачеться Нарін, що дуже його ревнує, хоч знає, що він її не зрадить. Проте може потрапити в пастку. Тим часом Зайнеб жаліється Борану на свого коханого, який не зовсім і коханий.

Зінар повідомляє Борана, що хтось намагається виконати вирок Силі. Боран наказує посилити їй безпеку. До Сили з Нарін приїжджає Абай. Зінар мирить двох мардінських ворогів.

Джеліль надто швидко продав свій будинок, при чому за розумну ціну. Підозрюю, що його тихцем викупив Боран. На радощах Джеліль і Боран накупили подарунків дітям і собі та запросили усіх увечері на святкову вечерю. На вечері Бедар знову втрачає свідомість. Джелілю приходиться зізнатися Борану у всьому. Сила ще нічого не знає, тому хоче показати матір лікарю. Боран береться контролювати оплату лікування.

До Зайнеб на прийом записався її чоловік. Пожалівся на відсутність уваги та запросив увечері на побачення. Зайнеб прийшла у неймовірній сукні. Чоловік робить їй пропозицію, зізнається у якомусь випадку, за який ревнував і через який все пішло на перекіс. Жінка не сказала "так". Проте наступного дня телефоном відмовила йому.

Емір, який повернувся додому, застав мати знову без свідомості. Сила спілкується з Зайнеб і натякає тій, що пора припиняти лікування Борана. На що Зайнеб: "Я сама тут вирішуватиму, коли потрібно припиняти". Сила пропонує змінити лікаря.

Боран заявився до Мехмета і спробував відмовити того від виконання вироку.

Категорія: Серії | Переглядів: 2351 | | Теги: 12 сентября, сериал сыла, 55 серия | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: