Головна » 2013 » Вересень » 10 » 53 серія (10.09.2013)
18:34
53 серія (10.09.2013)
Сила 53 серія

Боран і Зайнеб сидять у приморському кафе. Зайнеб не залишає нагоди зблизитися з чоловіком, хоча й продовжує льстити Силі. В цей час Сила поселяє батьків у окремий будинок. Ділявер з Есмою ставлять на місце Силу, яка розкомандувалася у себе в офісі. Сила дізнається, що всі топ-менеджери куплені. Есма радиться з найнятою Ділявером юрисконсультом, як позбутися Сили. Джерен обурена і висказує все Діляверу.

Есма помічає у бутіку Борана з Зайнеб, які вибирали скню нібито для Сили. Вона їх сфотографувала і відправила MMS Силі зі словами співчуття. Тим часом у Бедірхана жар. У нього ріжуться зубки. У Стабмул прибули батьки Борана.

Ділян у Стамбулі зв'язалася з якимось підозрілим хлопцем Угузом. Згодом директриса повідомляє Силі, що Ділян уже третій день не з'являється у школі. Сила негайно викликає Ділян в офіс. Вона вичитує сестру і збирається тепер її жорстко контролювати.

Алі ага тисне на Ділявера, щоб той щось вирішив з вироком, який батько скасував. Ділявер довго тягнув резину, а потім підтримав рішення батька.

Сила у відповідь на провокації Есми збирає заяви на звільнення своїх топ-менеджерів і обіцяє використати їх, як тільки ті підведуть її довіру.

На Дні народження Сили зібралася уся рідня, Зайнеб з чоловіком Омером, крім Ділян, яка ображена залишилася вдома. Боран урочисто презентував Силі неймовірну сукню. Джеліль і Бедар всіляко приховують погане самопочуття останньої. В кінці Силі телефонують і повідомляють, що Ділян немає вдома...

Категорія: Серії | Переглядів: 2671 | | Теги: 53 серия, сериал сыла, 10 сентября | Рейтинг: 3.6/16
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: