Головна » 2013 » Вересень » 6 » 51 серія (06.09.2013)
18:31
51 серія (06.09.2013)
Сила 51 серія

Після тяжкої коми Боран розплющив очі. Молитви Сили почуті! Зінар радо повідомляє, що Ахмета схопила поліція, і радий почути, що Боран отямився. Але поліції довести Ахметову причетність до вбивства складно, його відпускають. Сила наче вагітна.

Есма і Ділявер обговорюють свої плани на майбутнє. Він хоче потихеньку впливати на справи холдингу, і, можливо, Сила сама відмовиться від акцій, буде дивитися за чоловіком і дитиною. Адже і Боран зараз не може приймати рішень.

До Борана приставляють симпатичну медсестричку Зайнеб, яка, виявляється, училася з ним у школі і добре його пам'ятає. Та ще й не байдужа до нього.

Ділявер намагається підлизатися до топ-менеджерів холдингу, збільшивши їм премії, для переобрання головий ради правління.

У Бедар виявляють пухлину на ранній стадії. Джеліль з дружиною планують, як провести лікування у Стамбулі. Допустимо, з грошима проблем не буде, але їм треба провести лікування потай від Сили. Для цього хочуть винайняти житло.

Засідання ради правління "Оздеміра". Кандидати у директори: Сила і Ділявер. Більшістю голосів Ділявера Генжо було вибрано головою ради правління. Сила здивована. Тим часом медсестричка все ближче тулиться до Борана, згадує їх шкільні роки, як він за нею бігав. На них з-під тишка дивиться Нарін, потім Сила, яка уже повернулася...

Категорія: Серії | Переглядів: 3434 | | Теги: 6 сентября, сериал сыла, 51 серия | Рейтинг: 3.0/28
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: