Головна » 2013 » Липень » 2 » 2 серія (02.07.2013)
18:47
2 серія (02.07.2013)
2 серія"Невже ти вб'єш мене, якшо не підпишу?" - "У пістолеті дві кулі - одна для тебе, одна для мене. Піду покличу реєстратора. А ти пам'ятай, тут дві кулі - одна для тебе, одна для мене". Сила підписує акт про шлюб. Сила реве. Її втішає рідна мати. Сила падає без свідомомсті. Брат з Нарін не знаходять місця від щастя. Мати намагається утішити дочку, всіляко виправдовується. Проте батько затаскує її у кімнату і дає ляпаса. В першу чергу він турбується про свою шкуру. Він виходить та закриває кімнату на ключ.

Батьки Борана дізнаються, що Сила вийшла заміж не зі своєї волі. Проте вони воліють це зберегти у таємниці, адже Боран може відмовитися. Нарін щиро дякує йому за своє щасливе життя. Доки гості прощаються з Нарін, Сила готується до зустрічі Борана - потрощила все кімнаті і підготувала кусок скла для нападу. Названа мати не знаходить собі місця. Аркан (названий батько) сидить читає газетки. Рідна мати теж плаче і карає себе. Ніше (названа мати) дозванюється до Джеміля (рідного батька), і той каже, що Сила втомилася і лягла спати.

Боран заходить до кімнати. Сила накидається на нього зі склом та криками "тварина". Той її перехоплює. Вони починають розмовляти по душах. Боран дуже щирий. Вона проситься піти. Він уходить. Вона біжить за ним. Він сідає в машину і мчить до батька. Її не випускають з палацу. Брати Борана, які постійно його підстрікали на весіллі побачили Борана у батька і подумали, що той злякався шлюбної ночі. Серед них Джейхан (двоюрыдний брат) теж поклав око на дівчину. Батько каже Борану, що той має взяти дівчину силою, якщо буде треба, бо що скажуть люди!

Боран повертається в палац. Сила знову накидається на нього з вимогами. Той тащить її в ліжко. Ріже склом собі руку і капає кров'ю на ліжко. "Це твоя честь. Від неї залежить життя твого барата і моєї сестри". Боран пояснює Силі, що тут традиції вище закону, і ніхто їй не допоможе.

На ранок Ніше дзвонить дочці, трубку зняла невідома жінка, нагрубіянила і звані батьки нарешті вирішили їхати в село. Тим часом сила із свекрами іде до рідних батьків. Там вона показує свій норов. Брат дає їй ляпаса за неповагу і розбиває губу. Сила шукає свій мобільний та не знаходить. Малий поясн.є, що його утопили. Вона відволікає малого, а сама дзвонить з міського телефона в Стамбул. Та не встигає. Заходить Нарін. Сила виходить і намагається втекти дахом. Брат іде її шукати і знаходить. Пояснює їй все.

Тим часом брат Борана (двоюрідний) хоче підім'яти бізнес того під себе і радиться про це зі своїм батьком. Боран бачить, побиту Силу і мчить до її брата Азада, залишивши відкритими ворота. Сила це бачить і тікає. Азад парить ніжки своїй Нарін у тазику з солоною водою. Прибігає Боран, з ноги відкриває двері, розбиває носа Азаду та пояснює тому, де його місце. Той просить пробачення.

Зникнення Сили уже помітили. Свекри розпочинають пошук. Сила бігає містом, навколо ні душі і голі стіни. Випадково натикається на Борана. У селищі оголошують розшук, задіюють жандармів. Якщо дівчина втече до Стамбула, розпочнеться різанина.  Джехан (двоюрідний брат Борана) підливає масла в вогонь. Йому, наче вигідно накаляти ситуацію. Борану телефонують і повідомляють про втечу дружини. Він каже продовжувати шукати.

Джехан з "братками" приїждає до Азада і силою забирають його з Нарін. Боран шукає кохану на автовокзалі, але її там неї. Вона біжить полем. В полі вона зупиняє машину, а в ній - Джехан. Вона його не впізнала, і він її заманив у машину. Джейхан привозить додому. Вона пручається, і він дає їй ляпаса. Нарін, Азада і Силу відправляють на виноробню. Ті бояться смерті. Нарін дивиться в очі батьку і запитує, за що той хоче її вбити? Схоже, Джейхан серйозно хоче вбити усіх трьох. Добре, що слуга про все телефоном повідомляє Борана. Той мчить на виноробню. Боран розуміє, що дівчатам загрожує небезпека. Джейхан ворчить, що зараз помститься Борану за відібрану ним кохану (колись).

Силу і Нарін Джейхан везе в одній машині, Азада везуть в іншій. Коли машина зупиняється, Сила тікає з неї і біжить в поле. Саме під'їжджає джип Борана. Джейхан цілиться з пістолета в Силу... ТСН!!!

Категорія: Серії | Переглядів: 3293 | | Теги: серіал, 4 серія, СИЛА, 3 серія | Рейтинг: 4.1/17
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: